Unatoč pandemiji, Božić će doći u sve grudske obitelji!

Datum objave: 14.12.2020   Broj čitanja: 1366
Božić će doći u sve grudske obitelji u potrebi i to na najbolji mogući način, primjeren današnjem vremenu, prodajnom akcijom "Božić svima".
Unatoč pandemiji, Božić će doći u sve grudske obitelji!


Naime, kako manifestaciju "Božić svima Grude" koja je lani bila popraćena pjesmom, plesom i smijehom nije moguće održati zbog loše epidemiološke situacije i prve globalne pandemije nakon 100 godina, od 14. prosinca do Badnjaka na označenim mjestima u Grudama mogu se kupiti humanitarni kuponi po cijeni od 10 KM.

- Kupovinom svakog kupona postajete dio humanitarne akcije "Božić svima" od koje će se sva prikupljena sredstva proslijediti za kupovinu paketa s namirnicama te će se za sam Božić udijeliti najpotrebnijim obiteljima iz naše općine, kao što smo prakticirali i lanjske godine - poručuju inicijatori akcije Božić svima Grude.


Kupite humanitarni kupon, nasmijte se u svome domu, zaplešite i zapjevajte i vjerujte u čuda Božića, onog Božića koji je postao sličan ljudima, došao na zemlju i spasio svijet. Ovaj svijet i danas samo On može spasiti.Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • iko15.12.2020 09:36 sati
    U Grudama u gotovo svim trgovinama i kafićima, samo pitajte jeli imate kupon za ''Božić svima''.
  • H14.12.2020 21:53 sati
    De objavite na kojim mjestima
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO