Lociran nestali avion, oba člana posade poginula

Datum objave: 11.12.2020   Broj čitanja: 527
Na lokaciji Kozara danas je oko 15 sati pronađen avion koji je nestao jučer.
Lociran nestali avion, oba člana posade poginula


Pripadnici SAJ Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske na lokaciji Kozara danas su oko 15 sati pronašli avion koji je nestao jučer, potvrđeno je u MUP-u Republike Srpske za ATV.

 

"Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske pronašli su danas na području sela Subotići, na Кozari ostatke sportskog aviona čiji je nestanak prijavljen jučer,10. prosinca u 14,10 sati Policijskoj postaji Gradiška. Avion je lociran u okviru velike potrage koja je danas nastavljena na području Кozare od strane pripadnika policijskih uprava Gradiška i Prijedor, jedinica žandarmerije, SAJ-a, Republičke uprave civilne zaštite, Helikopterskog servisa Republike Srpske, planinara, lugara i drugih građana", rečeno je iz MUP-a RS.

 

O događaju je obavješteno nadležno Tužiteljstvo BiH. Avion je nestao juče oko 14 sati iznad Omarske, a odmah je pokrenuta intenzivna potraga koja je trajala do sinoć u ponoć, a nastavljena je jutros u 8 sati.

 

Timovima Civilne zaštite Srpske su se pridružili pripadnici Gorske službe spašavanja Foča, pripadnici MUP-a Republike Srpske, planinari, zaposleni u poduzeću "Šume Srpske", te lovci. U sportskom avionu bili su pilot i operater. Kako je ATV ranije pisao, riječ je o državljanki Rumunjske i državljaninu Srbije, prenosi ATV.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio