Dok druge stranke pucaju u prazno, HRVATSKI NACIONALNI POMAK pobijedio odmah po osnivanju

Datum objave: 21.11.2020   Broj čitanja: 1194
Dok posljednjih dana vidimo kako SDA i SNSD ratuju oko Sarajeva odnosno Banja Luke, kod Hrvata je uglavnom sve ostalo isto nakon posljednjih izbora, s tim da se još čeka rasplet događaja oko Mostara.
Dok druge stranke pucaju u prazno, HRVATSKI NACIONALNI POMAK pobijedio odmah po osnivanju

 

U prijevodu, i ovi su izbori pokazali da prave oporbe kod Hrvata u BiH nema jer neke stranke postoje već godinama i nikakvog većeg uspjeha nisu ostvarile. Međutim, to nije slučaj u Tomislavgradu. Hrvatski nacionalni pomak osnovan je netom minulog ljeta, a u Tomislavgradu je ostvario uvjerljivu izbornu pobjedu i za načelnika i za Općinsko vijeće. 


Tako je na čelo ove općine došao Ivan Buntić kojeg je uz njegov HNP podržao i HDZ 1990. I ne radi se o političaru koji godinama priča isprazne priče, ponavlja jedno te isto i ne napravi ništa na kraju već se radi o čovjeku kojem su tek 33 godine i koji ne radi u nikakvoj državnoj službi ili javnom poduzeću, nego dolazi iz privatnog sektora i to iz poljoprivrede. - Rođen sam 1987. godine u Tomislavgradu gdje sam završio osnovno i srednje obrazovanje, a visoku stručnu spremu stekao na Sveučilištu u Zagrebu i stekao zvanje magistra inženjera agronomije i magistra ekonomije. Nakon završenog studija vraćam se u Tomislavgrad, sretno oženjen, otac dvoje djece i nastanjen u Lipi. Profesionalni put započinjem na Farmi Tomislavgrad, u svojstvu voditelja proizvodnje, a nakon pet godina prelazim u Mljekaru Livno na mjesto izvršnog direktora za proizvodnju, otkup i investicije i obnašam dužnost do danas - kazao je nedavno za HBZ-vijesti.com.

 

Objasnio je i što za njega znači dužnost načelnika. - Dužnost načelnika je velika čast ali i obveza, a oni koji koji me osobno poznaju posvjedočiti će da se ne bojim ići prvi kroz još neprobijene puteve, a kao aktivan planinar spreman sam kako na vrhove planina, tako i u životu i poslu ići do kraja. Vjere u uspjeh i energije imam, a kroz posao i rukovodeće pozicije u velikim sustavima stekao sam i iskustvo rada s ljudima. Osim urođenog optimizma posebnu snagu daje mi činjenica da su me roditelji naučili raditi, ali na kraju Bog upravlja svime. Kandidaturu smatram izazovom i prigodom nastaviti ono što je u proteklom razdoblju dobro napravljeno, a još više naprijed pomaknuti sve ono što se nije stiglo odraditi - njegove su riječi.


Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio