Bit će predložena mjera izbacivanja trojice studenata sa Sveučilišta u Mostaru

Datum objave: 15.11.2020   Broj čitanja: 2929
Priča s nasilnim ponašanjem studenata Marka Vračevića, Daria Hrkaća i Mladena Tomića koji su u petak, na zadnji dan predizborne kampanje, neovlašteno upali u rektorat, maltretirali tehničko osoblje rektorata i vršili verbalni pritisak, kako se saznaje, u ponedjeljak će dobiti novi epilog.
Bit će predložena mjera izbacivanja trojice studenata sa Sveučilišta u Mostaru


Naime, očekuje se kako će Sveučilište pokrenuti službeno stegovni postupak pred Etičkim povjerenstvom Sveučilišta u Mostaru kojeg vodi prof. dr. Dragan Babić. Isto tako već je najavljeno, a redakciji je potvrđeno, da će se pokrenuti i postupak pred nadležnim tijelima MUP-a HNŽ zbog „napada“ na osoblje rektorata. Neslužbeno saznajemo da će se u prijave uključiti i neovlašteno slikanje i snimanje i stavljanje snimaka u promet putem interneta. Za tu aktivnost teretit će se samo student Dario Hrkać.

Na Sveučilištu ne pamte da su studenti maltretirali sveučilišno osoblje do sada. Zbog toga ističu da se ovaj presedan neće tolerirati nikome i kako doznajemo bit će predložena mjera izbacivanja Hrkača, Vračevića i Tomića sa Sveučilišta. Oni bi u narednih petnaest dana mogli biti već bivši studenti Sveučilišta u Mostaru.

Kako nam jedan profesor kaže, nitko tko ne želi ne mora studirati na Sveučilištu u Mostaru. Ima i drugih sveučilišta, univerziteta i fakulteta. Samo je sigurno nitko svoje frustracije neće liječiti na djelatnicima Sveučilišta. A svoje političke programe moći će promovirati koliko žele, a neće na Sveučilištu.

Da podsjetimo, nakon propalog drugog prosvjeda gdje se okupilo samo pet studenata od njih 11. 000 na Sveučilištu u Mostaru tri studenta upali su u zgradu rektorata i nasilno se ponašali prema osoblju. Da apsurd bude veći riječ je o studentima koji ne plaćaju školovanje nego ih „stipendira“ Sveučilište u Mostaru kroz oslobađanje školarine.

Možete zamisliti da student koji sam ne plaća svoje obrazovanje traži da se oslobodi plaćanje drugim studentima. Samo naivni mogu poći za ovakvim „šarlatanima“ koja je jedina misija politički rejting u svojim strankama.


Grude.com

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Horuk16.11.2020 09:13 sati
    Onaj iz Širokog dobio 70 glasova, kako nije uspio povuć masu da ga podrži. Majmun platformaški kako ga je onaj iz Naše stranke nasapunjao.
  • andelka16.11.2020 09:13 sati
    plaćanje nije trebalo da se desi za ovu godinu, sve je online ...tako da niste trebali uzimati novce
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio