FOTO: OPROŠTAJ OD MAKE RADIĆA! 'ZNAO SI DA SE U MOSTARU I GRUDAMA BRANI HRVATSKI NAROD'

Datum objave: 11.11.2020   Broj čitanja: 2525
Mostar se oprostio od svog zapovjednika, jednog od heroja Domovinskog rata, čovjeka koji je podnio žrtvu za svoj narod, od Marka Make Radića.
FOTO: OPROŠTAJ OD MAKE RADIĆA! 'ZNAO SI DA SE U MOSTARU I GRUDAMA BRANI HRVATSKI NAROD'

 

Branitelji HVO-a, njegovi kolege zapovjednici, suborci... prisjetili su se vremena kad je Maka Radić obranio Bijelo Polje, Mostar, Hercegovinu... a onda krenuo u Posavinu, obraniti i taj hrvatski kraj u BiH. Ni horde zla predvođene pretačom današnjeg ISIL-a nisu mogle protiv heroja HVO-a. - Znao si da se hrvatski narod brani ovdje u Mostaru, u Grudama... - rečeno je između ostalog na komemoraciji.

Večeras je u Bijelom Polju predstavljen i transparent: Borba tvoja nije bila laka, za sve ti hvala Radiću Maka!


Da bi sakupili jeftine političke poene u izbornom tjednu članovi SDA (predvođeni Željkom Komšićem iz tzv. DF-a, personom non grata i rušiteljem ove zemlje i predsjednikom SDP-a Nerminom Nikšićem koji je prošlog tjedna napao upravo SDA pa su mu isti otkrili kriminal koji je činio s nekim hercegovačkim tvrtkama pa se večeras posuo pepeom) napali su hrvatske političke predstavnike koji su bili na komemorativnom skupu za Maku Radića i zatražili od međunarodnih institucija sankcije za vodeću hrvatsku stranku HDZ.


Jedino što od svega mogu učiniti je poslušati pjesmu Hrvata u BiH koja je večeras otpjevana i na komemoraciji za Maku: Rasti sine jednom znat ćeš, samo rasti, dočekat ćeš...

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Gruđanin11.11.2020 23:26 sati
    Pokoj vječni daruj mu Gospodine i svjeća vječna svjetlila njemu🙏🙏
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio