FOTO: CRVENI I BIJELI, MOMCI TO SU PRAVI! U DRINOVCE STIGAO JESENSKI NASLOV PRVAKA

Datum objave: 08.11.2020   Broj čitanja: 3601
"Crveni i bijeli momci to su pravi, Drinovci se ore, to Boljava slavi", odjekivalo je danas kultnim stadionom Drinovaca.
FOTO: CRVENI I BIJELI, MOMCI TO SU PRAVI! U DRINOVCE STIGAO JESENSKI NASLOV PRVAKA

 

Jer Drinovci su danas osvojili jesenski naslov u Međužupanijskoj nogometnoj ligi HBŽ/ZHŽ i to s 5 pobjeda i 1 remijem u ovom dijelu natjecanja. Sa 16 bodova, 14 postignutih golova i 5 primljenih nogometaši jednog od dva nogometna kluba s područja općine Grude pokazali su kako se bori za klub i nogama, ali i srcem.

Danas su Drinovci savladali Šator rezultatom 3:0. Strijelci su bili Mihovil Glavaš, Ivan Gadže i kapetan Nikola Kozina koji nije krio zadovoljstvo velikim uspjehom. Od ostalih utakmica danas Rakitno je poraženo od Mesihovine rezultatom 1:3, a Šujica i Kupres odigrali su 0:0, što Kuprešacima dodatno komplicira borbu za vrh.

Trenutno je omjer takav da su u ovom polusezoni Drinovci prvi sa 16 bodova, a drugoplasirani Kupres je 7 bodova iza njih. Što znači da Drinovci nikad nisu bliže bili osvajanju prvenstva, te će na proljeće sigurno biti još fešti uz onu šampionsku koja se s pravom očekuje, iako je još dosta utakmica za odigrati.

Vrijedi napomenuti da su Drinovci danas dobili i novog člana Pavu Grubišića, sina bivšeg trenera Drinovaca Ante Grubišića Grupe.

Alfa i omega ekipe Drinovci Vlado Glavaš nije skrivao veselje zbog osvojenog jesenskog naslova, kao ni kapetan Nikola Kozina koji je zadužen za odličnu atmosferu nakon što je u još jednom dijelu sezone ekipu vodio kapetanski u pravom smislu riječi. Kapetan Kozina tako planira i do samog kraja i do naslova prvaka Međužupanijske lige.Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO