TRUMP PROGLASIO POBJEDU! ALI, BEZ SUDOVA NIŠTA

Datum objave: 04.11.2020   Broj čitanja: 904
Američki predsjednik Donald Trump, koji je proglasio pobjedu, obratio se javnosti iz Bijele kuće te ustvrdio kako ne želi da se prebrojavanje glasova nastavi.
TRUMP PROGLASIO POBJEDU! ALI, BEZ SUDOVA NIŠTA


"Želim zahvaliti Amerikancima na potpori, milijuni su glasali za nas i nećemo dopustiti da nas se obezvrijedi. Rezultati su fenomenalni i već smo bili spremni proslaviti. Osvojili smo države koje nismo očekivali", rekao je i kao primjer naveo Floridu. 

Naveo je kako postoji mogućnost pobjede i u Arizoni, no kao važnu istaknuo je Pennsylvaniju, za koju je rekao: "Vodimo za 600 tisuća glasova, a prebrojano ih je 64 posto. Nemoguće nas je uhvatiti. Pobijedili smo i u Michiganu za 300 tisuća glasova i Wisconsinu", rekao je i dodao kako je razgovarao s guvernerom Teksasa koji mu je čestitao i upitao ga: "Što se događa, ovakvo nešto još nisam vidio?"

"Florida je bila nevjerojatna pobjeda, kao i Teksas te Ohio. Sjeverna Karolina također, i onda je sve stalo. Ovo je prijevara i sramota za državu. Spremali smo se pobijediti i, iskreno, pobijedili smo", tvrdi i dodaje da ide na Vrhovni sud. "Ne želimo da nađu neke glasove u četiri sata ujutro i dodaju ih na popis. Ovo je tužan trenutak. Mi ćemo dobiti ovo, a što se mene tiče, već smo dobili", tvrdi.   

Države u kojima je Trump objavio svoju pobjedu još uvijek nisu njemu službeno pridane zbog toga što prebrojavanje dopisnih glasova još uvijek traje.

 

Borislav Ristić komentira izbore u Americi: 'Sudovi će odlučiti o predsjedniku, ne glasači'

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO