Senzacija na pomolu: Halilović pred vratima Hajduka

Datum objave: 28.10.2020   Broj čitanja: 467
Alen Halilović u Hajduku? Da je ovakav naslov plasiran prije šest-sedam godina zvučao bi kao velika senzacija, jer talentirani je veznjak tada bio na meti “pola Europe”. Međutim, danas je već druga priča.
Senzacija na pomolu: Halilović pred vratima Hajduka
 

Bivši reprezentativac, dapače, najmlađi Vatreni u povijesti, slobodan je igrač nakon što je do svoje 24. godine promijenio osam klubova. Iz Dinama u Barcelonu, pa zatim na posudbu u Sporting Gijon koju je slijedio HSV-ov otkup ugovora i nova posudba u Las Palmas nakon koje je prešao u Milan.

Iz Rossonera otišao je na dvije posudbe, u Standard i Heerenveen, a potom potpisao i raskid ugovora s Milanom. Od 5. listopada je slobodan igrač, nema odštete i traži novu mogućnost za oživljavanje karijere. Može li taj presudni korak napraviti u Hajduku nećemo znati dok Bijeli ne izaberu predsjednika. Svi kadrovski poslovi stoje dok se ne izabere Brbićev nasljednik, samo se utakmice igraju.

No, vratimo se Haliloviću. Razvidno je da postoji interes za razgovorom s obje strane, igračeve i Hajdukove. Kakav će biti finale intrigantne priče, trebali bismo saznati već sljedećeg tjedna kada bi Hajduk konačno mogao dobiti predsjednika nakon tri i pol mjeseca od ostavke Brbića.


Sportske novosti

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Halilovic29.10.2020 12:19 sati
    Trebaju kupovati hrvate
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio