Prijateljica je nije pozvala na smanjeno vjenčanje zbog korone, sada traži poklon nazad

Datum objave: 12.10.2020   Broj čitanja: 1182
Dobra prijateljica mladenke prije vjenčanja joj je uručila skupocjen poklon, no naposljetku je izbačena s popisa gostiju zbog ograničenja uslijed epidemije.
Prijateljica je nije pozvala na smanjeno vjenčanje zbog korone, sada traži poklon nazad

 

Jedna je žena otkrila kako se duboko razočarala u svoju prijateljicu te cijelu situaciju objasnila na Redditu. No, većina komentatora nije stala na njenu stranu priče, premda je njoj samoj to što želi svoj poklon natrag posve opravdano.

 

'Odrasla sam u vrlo kršćanskoj obitelji i vjenčanje mi je jako važna stvar. To je spajanje dvije duše u vječnosti pod okriljem Boga i malo je reći da sam luda za vjenčanjima, čak i plačem na ona lažna u filmovima. Moja prijateljica Stacey se trebala udati u svibnju ove godine. No, sve je odgođeno zbog korone, a vjenčanje se trebalo održati krajem godine. Ona i budući muž kupili su kuću, pa sam im ja odlučila darovati prekrasan i skup set za jelo zajedno s priborom. Možda sam čak i potrošila malo previše, ali moj suprug i ja smo financijski stabilni i nije mi to teško palo.'

 

'Saznala sam kako se Stacey ipak udala na maloj, obiteljskoj ceremoniji u kolovozu. Sakrila je to od mene jer me nije pozvala, a nije htjela da se loše osjećam ili naljutim. Malo je reći da sam povrijeđena. Ponašala sam se prema njoj kao da mi je sestra, pomagala joj planirati vjenčanje, tješila je dok mi je plakala na telefon kad je njen velik dan otkazan, no očito me nije smatrala dovoljno važnom da me pozove.

 

Sljedeće godine namjerava obnoviti zavjete i pozvati više ljudi na slavlje, ali to nije isto. Poslala sam joj poruku u kojoj sam tražila novac za skupi set tanjura koji sam joj prethodno kupila. Osjećam se prevarenom, kupila sam joj dar kao simbol moje ljubavi i dobrih namjera za nju i njenog novog muža, a ne obnavljanje zavjeta.

 

Jesam li ja bezobrazna što to želim natrag? Za informaciju, ja joj nisam trebala biti kuma, već njena sestra.'

 

Napisala je naknadno kad je preuredila prvotni post, prenosi The Sun.

 

No, reakcije koje je dobila nisu bile približne onome što je priželjkivala. Naime, većina ju je komentatora napala, rekavši joj kako u cijeloj situaciji ona isključivo gleda sebe te ni po čemu nije dobra prijateljica.

 

U jednom od njih, rečeno joj je kako je prijateljica očito dobro poznaje, jer joj je prešutjela kako će se održati intimno vjenčanje, znajući da će se ona ljutiti.

 

Većina ju je osudila što traži svoj poklon natrag, jer se to baš nikad ne bi trebalo raditi i pokazuje koliko je netko 'nisko' spreman ići. Uostalom, da joj se toliko zamjerila s tim što je nije zvala na vjenčanje ili što je prešutjela da će se ono ipak održati, mogla je prekrižiti prijateljstvo, a ne inatiti se traženjem poklona natrag.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio