Isplivali detalji ubojstva kod Münchena gdje je uhićen 30-godišnji Hrvat!

Datum objave: 09.10.2020   Broj čitanja: 808
U njemačkom gradu Emmeringu kod Münchena jučer je uhićen 30-godišnji Hrvat zbog sumnje da je mačetom ubio svog tri godine starijeg brata.
Isplivali detalji ubojstva kod Münchena gdje je uhićen 30-godišnji Hrvat!

 

Kako piše Süddeutsche Zeitung, dvojica braće su se posvađala u srijedu navečer te je oko četiri ujutro jedan od susjeda nazvao policiju i hitnu službu. Oni su u kupaonici stambene zgrade pronašli mrtvog 33-godišnjaka.

"Kupaonica je izgledala poput klaonice", izjavio je za njemački Bild jedan policajac.

Dva brata živjela su zajedno

Prema pisanju minhenskog lista Süddeutsche Zeitung, dvojica braće živjeli su zajedno, a istražitelji pretpostavljaju da je došlo do svađe između njih dvojice i sestre tijekom koje je mlađi brat velikim nožem nanio smrtonosne ozljede starijem bratu.

Braća su se navodno često svađala

Prema izjavama susjeda koji žive u ovoj inače mirnoj četvrti, braća su se često svađala otkako im je otac nedavno preminuo. Obojica su bila zaposlena u obližnjoj trgovini. 

Inače, mlađi brat je u srijedu slavio rođendan. Jedan prijatelj je ispričao da su te večeri pili puno alkohola. Dodao je i da su se braća često tukla te da su u stanu imali čitav arsenal oružja, od sablji do starih sačmarica.

Jedan susjed je ispričao kako je mlađi brat bio razumniji te da je pazio na oca kada on više nije mogao raditi kao vozač autobusa.

"To je vrlo tragično. Obojicu sam vidio jučer i pozdravili smo se na ulici, sve je bilo potpuno normalno", rekao je susjed.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio