Stipe Filipović u finalu natjecanja International Visionary Award

Datum objave: 06.10.2020   Broj čitanja: 2316
The Alternative Hair show prikuplja sredstva za djecu oboljelu od leukemije..
Stipe Filipović u finalu natjecanja International Visionary Award

 

Stipe Filipović, frizer iz Gruda kojemu je pošlo za rukom da postane jedan od najvećih svjetskih frizera u oblasti frizura iz svijeta visoke mode i editorijala prestižnih svjetskih časopisa našao se u finalu prestižnog frizerskog natjecanja International Visionary Award u kategoriji AVANT-GARDE.

 

The Alternative Hair show na kojem se prezentiraju najcjenjeniji frizeri u svijetu trebao se održati 11.10.2020 u Londonu po 38. put, međutim zbog pandemije uzrokovane virusom Covid 19 otežana su putovanja i zabranjena masovna okupljanja. Organizatori se nisu zaustavili u svojoj misiji da prikupljaju sredstva za djecu oboljelu od leukemije, pa će se ove godine održati virtualni AHS.

 

Ono što se prije samo nekoliko tjedana činilo nemogućim, sada je realizirano.
Produkcija emisije je u tijeku, a timovi širom svijeta planiraju svoje predstavljanje kako bi zabavili globalnu publiku.

 

 

Događaj uključuje i finale međunarodne nagrade za vizionara godine (The International Visionary Awards), a koja je postala glavni dio večeri. Ujedno ovo je jedna velika odskočna daska za sve frizere koji se nađu u finalu da pokažu svoj talent i kreativnost i postanu prepoznatljivi u cijelom svijetu.

 

- U kategoriji AVANT-GARDE do finala me dovela frizura iz moje nove kolekcije koja će još malo sačekati svijetlo dana. Trenutno radim na videu koji trebam poslati za London. Nakon pauziranja od nekoliko godina krajnje vrijeme je bilo da kreiram konkretnu kolekciju, ne zbog moje želje za tim, ili zbog potrebe od samoprezentacije, jednostavno previše toga u meni čuči i bilo bi sebično od mene da zadržimm to za sebe. Ne želim biti ni optimističan ni pesimističan, finale The International Visionary Awards za mene je jedna velika potvrda da još uvijek koračam ispravnim putem kada je u pitanju svijet frizura, kazao je Stipe za fbl.ba.

 

 

Svi oni koji žele, show mogu pogledati 11.10.2020 uz donaciju od 10 ili više funti, naravno sva sredstva idu u hamanitarne svrhe za djecu oboljelu od leukemije, više informacija možete pronaći na linku www.alternativehair.org

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
 • antonela10.10.2020 23:52 sati
  Bravo,nama je već najbolji!!!
 • 08.10.2020 08:42 sati
  Svaka čast majstore!
 • Vrućice06.10.2020 12:48 sati
  Bravo za stipu nek je nešto pozitivno u grudama
 • Stipe06.10.2020 12:18 sati
  Imenjače nek je sretno. Dobro i ošišaj
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio