Guzin kod probosanskih stranaka kandidat za gradonačelnika! Listu nosi plesačica, a slijedi ju Sergio

Datum objave: 15.09.2020   Broj čitanja: 2302
Direktor bolnice "Dr. Safet Mujić" Zlatko Guzin bit će kandidat probosanskih stranaka okupljenih oko SDA za gradonačelnika Mostara. Kako se gradonačelnik bira neizravno, u Gradskom vijeću, Guzin će nositi središnju gradsku listu "Koalicije za Mostar".
Guzin kod probosanskih stranaka kandidat za gradonačelnika! Listu nosi plesačica, a slijedi ju Sergio

 
Komentari mnogih idu u smjeru činjenice da Guzin u jeku pandemije koronavirusa ide u politiku, a zanemaruje svoj životni poziv jer realno, voditi kampanju za gradonačelnika i boriti se da sve u bolnici funkcionira je nespojivo.

 

Kao prvo ime političkog bloka koji okuplja SDA, SBB, DF, Stranku za BiH i BPS dugo je spominjan predsjednik Veleža Šemsudin Hasić, ali iz različitih razloga do toga nije došlo.

Na središnjoj listi visoko pozicionirana je Nataša Jekić, voditeljica Plesnog studija "MoStars", potom Sergio Šotrić kojeg se šira javnost sjeća iz aktivnosti vezanih za Partizansko spomen-groblje, lider SBB-a u Hercegovini Anel Kljako, predsjednik SDA Mostar Salem Marić...

Na gradskom području Stari Grad prvi na listi trebao bi biti Haris Nazdrajić iz Demokratske fronte, dok Sjever i Jugoistok nose provjereni kadrovi SDA Adem Macić Kada i Ibro Husnić Penga. Listu Koalicije za Mostar na gradskom području jug nosit će Alis Čolaković.

Koalicija za Mostar računa na čak 14 mandata, a plan je s probosanskim strankama preuzeti Mostar od Hrvata.

Koalicija SDP-a i Naše stranke za nositelja gradske liste isturit će predsjednika mostarskog SDP-a i bivšeg direktora Veleža Armana Zalihića. Potpredsjednica Naše stranke Irma Baralija nosit će listu na gradskom području Stari Grad. Lane Prlić, nećakinje Jadranka Prlića, inače istaknute SDP-ovke nema na listi.

Odgovor HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora uskoro se očekuje.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio