Poziv OIP-a Grude političkim subjektima za nazočnost dodjeli pozicija u biračkim odborima

Datum objave: 15.09.2020   Broj čitanja: 421
Politički subjekti obvezni su, prigodom dostavljanja prijedloga za članove biračkih odbora, Općinskom izbornom povjerenstvu dostaviti obrazce SG-1.
Poziv OIP-a Grude političkim subjektima za nazočnost dodjeli pozicija u biračkim odborima

 

Općinsko izborno povjerenstvo Grude poziva sve političke subjekte,
koji su ovjereni za sudjelovanje na Općinskim izborima za 2020.godinu, da nazoče dodjeli pozicija u biračkim odborima osnovne izborne jedinice Grude 149A.

 

Javna dodjela pozicija u biračkim odborima obavit će se u srijedu 16.09.2020. godine u dvorani Općine Grude (Vijećnica).

 

Nakon izvršene dodjele pozicija u biračkim odborima , politički subjekti dostavit će, najkasnije do 15.10.2020.godine, Općinskom izbornom povjerenstvu imena kandidata za članove biračkog odbora, u kojim im je izvršena dodjela, vodeći računa da predloženi kandidat bude upisan u izvadak iz Središnjeg biračkog popisa za to biračko mjesto i da je fizički sposoban za obavljanje poslova u biračkom odboru.

 

Politički subjekti obvezni su, prigodom dostavljanja prijedloga za članove biračkih odbora, Općinskom izbornom povjerenstvu dostaviti obrazce SG-1 – izjava predloženog člana biračkog odbora, osobno potpisane od predloženih kandidata za članove biračkih odbora i ovjerene pečetom i potpisom ovlaštene osobe političkog subjekta.

 

Politički subjekti će, ako to izborno povjerenstvo zatraži, dostaviti dokaze o kvalifikaciji i ispunjavanju uvjeta predloženih kandidata za članove biračkih odbora.

 

Početak dodjela pozicija u biračkim odborima je u 13,00 sati.

 

Predsjednik OIP-a,
Ante Kolobarić

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio