Pandemija nije iznenađenje, udaljili smo se od Boga

Datum objave: 06.09.2020   Broj čitanja: 1332
U izlaganju ‘U ratu s nevidljivim neprijateljom‘ Marino Restrepo govori o pandemiji, ali ne kao znanstvenik, ne kao ekonomist, liječnik… Govori o duhovnoj dimenziji događaja oko nas.
Pandemija nije iznenađenje, udaljili smo se od Boga

 

‘Čovječanstvo se potpuno udaljilo od Boga. Ljudi vjere, svih vjera… Čekaju kaznu. Pandemija nije iznenađenje. I lako moguće da je Božja kazna’, kaže Restrepo.

‘Kako nismo dobili objave s Neba o tome što će se dogoditi nakon što je završio Drugi svjetski rat, vjerujem da nemamo milost znati. Što znači da naš neprijatelj neće biti vidljiv. Više nam nije dopušteno vidjeti tko ‘puca na nas’. Tko nas želi uništiti. Treći svjetski rat je počeo prije mnogo vremena…’  Marino Restrepo rođen je u Kolumbiji, javlja Book.hr. Umjetnost je studirao u Njemačkoj, a dvadeset je godina bio glumac i vrlo nadaren glazbenik s dugogodišnjom karijerom u Holywoodu.

Od 14. godine živio je u drogi, promiskuitetu, magiji i svim ostalim porocima novoga doba. U 47. godini života, 1997. bio je otet zbog otkupnine te je proživio šest mjeseci mukotrpnog zatočeništva u prašumi Anda.

Usred te patnje doživio je susret s Isusom tijekom kojega su mu dane mnoge naravne i nadnaravne spoznaje. Nakon mističnog iskustva spoznao je da je živio u smrtnom grijehu 33 godine i, kako je rekao, da je tada umro sigurno bi bio u paklu. Od tada, svakoga je dana molio Gospodina da ne dopusti da umre bez sakramenta ispovijedi, prenosi Vecernji.ba.


Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio