NOVA NAREDBA ZA SVATOVE U ŽZH

Datum objave: 31.08.2020   Broj čitanja: 1401
Na 29. izvanrednoj sjednici Stožera civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke koja je održana u ponedjeljak, 31. kolovoza, u zgradi Vlade ŽZH razmatrana je trenutna epidemiološka situacija u Županiji i donesena je Zapovijed kojom se reguliraju svadbene svečanosti na prostoru Županije.
NOVA NAREDBA ZA SVATOVE U ŽZH

 

Prema Zapovijedi svadbene svečanosti mogu imati najviše 200 uzvanika s tim da prostor održavanja treba imati najmanje 4 kvadratna metra po osobi. Broj uzvanika i raspored sjedenja je potrebno najkasnije tjedan dana prije održavanja svadbene svečanosti dostaviti Zavodu za javno zdravstvo ŽZH. Dan prije održavanja svadbe potrebno je ispred prostora održavanja istaknuti raspored sjedenja s točnim popisom uzvanika, a na dan svadbe potrebno je osigurati beskontaktno mjerenje temperature uzvanika prije ulaska u prostor svadbene svečanosti.
Za sva druga okupljanja vrijedi ograničenje od 50 osoba u zatvorenim prostorima i 100 osoba na otvorenom prostoru.
Podsjećamo, na prijedlog Stožera civilne zaštite ŽZH, Vlada ŽZH je na 64. sjednici održanoj u četvrtak, 27. kolovoza, donijela Odluku o proglašenju stanja nesreće na području Županije Zapadnohercegovačke prouzrokovane širenjem zarazne bolesti koronavirusa (COVID-19). Krizni stožer ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi će nastaviti djelovati kao savjetodavno tijelo Stožera CZ ŽZH.

Stožer CZ ŽZH

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Ja31.08.2020 20:10 sati
    Eto oped svatovi sa 200 ljudi niste ciste pameti ,stvarno,sve ukinut do iduceg lita
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio