Kad ti specijalci ne dopuštaju da se ženiš...

Datum objave: 28.08.2020   Broj čitanja: 1321
''Zbog pogoršane epidemiološke situacije na dva je tjedna zabranjeno održavanje svadbi i svih drugih proslava, budući da predstavljaju najveći izvor zaraze koronavirusom”.
Kad ti specijalci ne dopuštaju da se ženiš...

 

Izgleda kako građani u HBŽ ne shvaćaju ozbiljno naredbe tamošnjeg Kriznog stožera, a koje se tiču mjera protiv koronavirusa.

 

 Jedna od tih mjera je i zabrana održavanja svadbi.

 

Naime, kako piše Tomislavnews, prema neslužbenim informacijama sve je bilo spremno za svatove u ovom gradu, ali 'specijalci su poslani ne dopustiti svatovima ući u svadbeni salon, jer je odluka Kriznog stožera HBŽ od prošlog petka jasna:'

 

''Zbog pogoršane epidemiološke situacije na dva je tjedna zabranjeno održavanje svadbi i svih drugih proslava, budući da predstavljaju najveći izvor zaraze koronavirusom”. Iako je u priopćenju Kriznog stožera izrijekom zabranjeno održavanje svadbi, ova mjera se do danas nije poštivala, a svadbe su održavane, piše Tomislavnews, te dodaju kako su 'svatovi bili zakazani za 19h'.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Roro30.08.2020 13:49 sati
    Okanite se svatova ajde te u Neum malo napravi te reda znači u Neumu nema korone. Ih kad prođe sezona oću se naprodavati mrtvački sanduka
  • X28.08.2020 23:54 sati
    Bit ce im zahvalan za koju godinu.😂
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio