Horor u susjedstvu: Otac pronašao tijela ubijene kćeri i zeta

Datum objave: 21.07.2020   Broj čitanja: 1121
Supružnici Slavoljub Mladenović (47) i Brankica Anđelković (41) pronađeni su u ponedjeljak ujutro mrtvi u lokvi krvi, ispred kuće u kojoj žive već skoro desetak godina, u Vranjskoj Banji u Srbiji.
Horor u susjedstvu: Otac pronašao tijela ubijene kćeri i zeta

 

Tijela je pronašao otac od Brankice Staniša, koji je bio zabrinut jer njegova kćer nije otišla na posao, a nije mu se javljala ni na telefon.

Iako se u početku sumnjalo da je riječ o ubojstvu i samoubojstvu, istraga na licu mjesta pokazala je da su supružnici ubijeni, piše ATV.

Prema prvim podacima s očevida, proizlaze osnovane sumnje da je u pitanju dvostruko ubistvo, jer su na tijelima nastradalih konstatirane rane nanesene vatrenim oružjem, točnije lovačkom puškom - kaže Danijela Trajković, viša javna tužiteljica.

Kada je Staniša došao u kuću supružnika, na periferiji Vranjske Banje, koju im je, kako pričaju mještani, on kupio, zatekao je leš kćeri u donjem rublju. Brankica je imala i vidljive tragove krvi na glavi, dok je muškarac ležao pored nje.

Prema riječima Trajković, više detalja će se znati nakon što Zavod za sudsku medicinu u Nišu obavi obdukciju, koja je zakazana za danas, kao i poslije poduzimanja drugih radnji na otkrivanju izvršioca i prikupljanju dokaza.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio