FOTO: Čilić zabio 2 gola pa otkrio tko će malom Baldi biti kum u Međugorju

Datum objave: 15.07.2020   Broj čitanja: 1545
Kumovi i teniski asovi iz Međugorja Marin Čilić i Ivan Dodig našli su se na sportskom polju, ali ne na tenisu, nego na nogometu!
FOTO: Čilić zabio 2 gola pa otkrio tko će malom Baldi biti kum u Međugorju


U revijalnom susretu protiv najboljih međugorskih haklera izgubili su s minimalnih 5:6, a da je bilo još malo vremena, vjerojatno bi i u nogometu, kao u teniskom tie breaku, pobijedili sa 7:6. Marin Čilić zabio je dva gola, a potezi su mu bili zanimljivi, piše Večernji list BiH.

 

Pljeskala je “nogometašima” malobrojna publika, a Marin Čilić zamalo je skinuo dres nakon slavljenja pogotka, ali se ipak pobojao žutog kartona. Međutim, za nekoliko Čilićevih poteza tražile su se i VAR snimke budući da na vratima nije bilo mreža pa da se vidi kakav je bio gol i je li sve regularno. Ipak, zbog tehničkih poteškoća nisu se mogle vidjeti eventualne sporne snimke pa su svi golovi na susretu, koji su pratili i novinari Večernjaka, bili priznati.

I uistinu, svaka čast i Marinu i Ivanu za ovu požrtvovnu igru koju su prezentirali, a igralo se fer i sportski, bez sudaca. - Odavno se u Međugorju nismo nagledali toliko dobrih poteza, i to dvojice tenisača i ostalih sjajnih haklera. Za momčad tenisača koju je predvodio Marin Čilić nastupili su, uz spomenutog Ivana, još dva Dodiga - Mladen i Željko, zatim Stanislav Staniša Vasilj te poznata nogometna “hobotnica” Stjepan Medak. Oni su nastupili u bijelim majicama.


Za momčad nogometaša koji su nastupili u narančastim majicama nastupili su Mate Čilić, kao kapetan i predvodnik, te još Jure Đuka Vasilj, Mario Čilić, Ivo Vasilj i Prija Borovac. Oni su bili pobjednici općinske, seoske lige 2005. godine, a ove slave jubilej, 15 godina od utemeljenja ovog elitnog natjecanja. Za nogometaše kapetan Mate Čilić postigao je tri pogotka, a zabijao je i Jure Đuka Vasilj, kao i Ivo Vasilj. Za tenisače, uz dva Marinova pogotka, Željko Dodig također je dva puta bio strijelac, a jedan gol zabio je i Staniša Vasilj.

Vrijeme za igru bilo je ugodno, sunčano i vjetrovito, a izbrojili smo dvadeset najupornijih gledatelja. “Sudačke nadoknade”, iako nije bilo suca te dogovorom igrača, trajale su tri minute jer nije bilo ozbiljnijih prekida, osim kad je lopta otišla u obližnju šumu, ali sakupljači lopti brzo su je pronašli i vratili u igru. Nakon velikog nogometnog susreta nogometaši i publika okupili su se na bazenu Sportskog centra poznatog međugorskog nogometaša Nike Dodiga, koji se također družio s “revijalcima”, a na meniju su bile pizze, pivo i drugo.
 
 

Zatim se Čilić povjerio ekipi Večernjaka. - Uskoro ću krstiti svoga sina Balda. Ja sam Ivanu Dodigu bio kum na vjenčanju, a on će biti kum mome sinu i krstit će se u Međugorju - otkrio je tako Marin Čilić ekskluzivu i za čitatelje Večernjeg lista.
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio