MOST na čelu s Ninom Raspudićem!

Datum objave: 07.07.2020   Broj čitanja: 634
Kada se pojavio 2013. godine i pomeo velikog Stipu Gabrića Jamba u Metkoviću, bilo je jasno da opcija MOST ima snage za puno ozbiljnije stvari.
MOST na čelu s Ninom Raspudićem!

 

Kada su na Parlamentarnim izborima uzeli 19 mandata 2015. godine, bilo je jasno da na snagu stupa treća opcija, a da je politika Bože Petrova bila žustrija, odnosno da nisu bili još zeleni, vjerojatno bi danas ova opcija bila još jača. Međutim, činjenica je da je MOST opstao i da je istinska treća snaga u Hrvata, iako su na četvrtom mjestu završili izbore. I premda se mislilo da će plesati "samo jedno ljeto" ples traje puno dulje.

 

Također, mora se priznati da je "posljednji ples" kreirao Nino Raspudić, sjajni pisac i intelektualac kojeg možete voljeti ili mrziti, ali ima svoj stil kojeg publika prepoznaje. Vjerojatno je i mostarski student, te nekdašnji djelatnik SKB-a Mostar Božo Petrov to shvatio i svjestan je da je upravo na krilima Nine Raspudića MOST uzeo 8 mandata, a pitanje je bi li bez njega uopće bili parlamentarna stranka. Istina je da "jedna lasta ne čini proljeće", ali u ovom slučaju lasta zvana Nino itekako je donijela proljeće u MOST.

 

Petrov ovaj rezultat može smatrati uspjehom, međutim mjesta euforiji nema. Jedini pobjednik izbora je HDZ, rezultat MOST-a je velik, ali zahvaljujući pojedincu. Izvlačiti se na medije i neke druge, fantomske sile koje nisu dale prilike MOST-u može samo gubitnik, stoga je Petrovu dobronamjeran savjet da se ostavi takvih priča. Na kraju krajeva, Nino Raspudić u politiku je ušao iz jednog od najjačih medija kod Hrvata, a priču s MOST-om zakotrljao je u najgledanijoj televizijskoj emisiji HTV-a. Očito je da ga i mediji prate.

 

Hercegovac na čelu MOST-a? Zašto ne!

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio