Tudor: Ako misle da ima boljih, otići ću...

Datum objave: 26.06.2020   Broj čitanja: 349
Hajduk danas na Poljudu dočekuje Slaven Belupo..
Tudor: Ako misle da ima boljih, otići ću...


Nogometaši Hajduka u petak od 21:05 sati na poljudskom stadionu, pred publikom, dočekuju momčad Slaven Belupa u 31. kolu HT Prve lige. Predstavnicima medija, se putem Zoom konferencije, obratio trener Igor Tudor.

 

- Svjestan sam dva zadnja poraza i pozicije na ljestvici, kao trener preuzimam punu odgovornost za to. Osnovna je podrška igračima, počevši od Marina Jakoliša, koji je jedan od najboljih momaka koji sam trenirao, pa i ostalih, molim publiku sutra za podršku, jer to su igrači Hajduka, rekao je strateg Bijelih te nastavio:

 

- S druge strane, što se tiče mene, došao sam iz jednoga razloga, a to je pomoći ako mogu. Nisam došao ni zbog novaca, ni slave, ni trenerske karijere. Ako netko smatra da ja to ne mogu, da ne mogu pomoći i da ima boljih, ja bez gorčine i ljutnje mirne duše mogu otići. Igor Tudor neće biti teret klubu ni za ugovor ni za druge stvari. Normalno da bi navijači u ovom trenu, i ja bih, 20 novih igrača i trenera. Novi trener nosi novu nadu da će problemi nestati, da će zaigrati 's četiri', da će jedan igrati, drugi neće, ovaj deset metara naprijed ili nazad, da će to riješiti situaciju i da će novi trener biti bolji od Burića i od Kopića i od mene. Problemi su veliki, ja sam tu da ih riješim znajući sam da će biti teško, možda i nemoguće. Ponavljam, ja sam tu najmanje bitan, ako treba, isti tren hvala lijepa!

 

Slaven Belupo?

- Oni su super, imaju dobru ekipu, igraju bez pritiska, sve što naprave je dobro. Stipić to koristi, ima miks iskusnih dobrih igrača. Bit će vrlo teško, neće biti lako ali mi moramo gledati sebe, moramo se dignuti, to ja svima kažem!

 

Drugo mjesto je još uvijek dohvatljivo

- Normalno da je dohvatljivo. Danas je bitna utakmica, ali svaka je utakmica bitna do kraja. Ja sam najmanje bitan, podržite igrače, kod krivog pasa ili pogreške, oni trebaju podršku, oni su najbitniji. Sve je još uvijek u našim rukama, svi će kiksati, Rijeka je kiksala, Dinamo se muči, Osijeku je teško, mi smo trebali protiv Lokomotive voditi 4:0.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio