'S Ninom Raspudićem ću pred oltar, ne bude li korone, najesen'

Datum objave: 17.06.2020   Broj čitanja: 1153
Zagrebačka filozofkinja i bioetičarka nada se da će ući u Sabor sa suprugom i kolegom Ninom Raspudićem s kojim ima sedmomjesečnu kćerkicu Danicu te da će, ne bude li korone, najesen s njim stati i pred oltar. Sve o velikim planovima za budućnost, otkrila je samo za magazin Gloria.
'S Ninom Raspudićem ću pred oltar, ne bude li korone, najesen'
 

Zagrepčanka Marija Selak Raspudić (38), filozofkinja, bioetičarka i kandidatkinja Mosta nezavisnih lista, načitana je i elokventna pa u verbalnim nadmetanjima rijetko kad ostane bez teksta, ali na pitanje kakav joj je ovih dana bioritam - nije sigurna što bi odgovorila. Jer osim što je angažirana u kampanji za parlamentarne izbore, i što ima obaveza na zagrebačkom Filozofskom fakultetu gdje je docentica na Odsjeku za filozofiju, zaokupljena je brigom o sedmomjesečnoj kćerkici Danici, kojoj je dala ime po posebnoj osobi u svom životu.

 

"Danica je jako nasmijana beba, ali noću ne spava jer je malo muči probava pa tulumari s majkom do zore", ispričala je Marija Selak Raspudić za magazin Gloria.

 

Otvoreno o svemu

 

Kao i njezin suprug Nino Raspudić (44), filozof, talijanist, pisac i prevoditelj s kojim kreće u zajedničku političku utrku - ona u prvoj, a on u drugoj izbornoj jedinici, Marija gotovo da više i ne može proći ulicom da je netko ne zaustavi, zatraži fotografiranje i komentira kako je uživo sitnija nego na televiziji.

 

U ekskluzivnom intervjuu za magazin Gloria, Marija Selak Raspudić našem novinaru otkriva sve o planiranom crkvenom vjenčanju, kada će se održati i što im je zakompliciralo organizaciju tog velikog dana, a osvrnula se mlada politička nada i na gostovanje svog supruga u emisiji Aleksandra Stankovića "Nedjeljom u 2", majčinstvu, djetinjstvu i počecima ljubavi s Ninom.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio