Virtualni sajam braniteljskih zadruga HNŽ-a

Datum objave: 15.06.2020   Broj čitanja: 776
Protekla dva Sajma braniteljskih zadruga u HNŽ-a održavana su u ulici Nikole Šubića Zrinjskog i bila su dobro posjećena.
Virtualni sajam braniteljskih zadruga HNŽ-a

 

Virtualni sajam braniteljskih zadruga Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), na kojemu će 34 izlagača među ostalim predstaviti svoje biljne, životinjske te proizvode od ljekovitog bilja, održat će se u četvrtak i petak, 18. i 19. lipnja, na internetskoj stranici www.rc-braniteljskiproizvodi.info.

 

Ovogodišnji sajam, koji će se održati pod geslom "Sjeti se hrabrosti, svjedoči vrijednosti. Kupuj braniteljsko", nadovezuje se na dosadašnja dva Sajma braniteljskih zadruga u HNŽ-u kojeg organiziraju Ministarstvo za pitanja branitelja HNŽ-a i Referalni centar "Branitelj/borac zadrugar".

 

"Učinci vrijednih ruku braniteljske populacije, njihovi domaći kvalitetni proizvodi ove godine bit će predstavljeni u virtualnom obliku kako bi se poštivale epidemiološke mjere zbog situacije uzrokovane pandemijom koronavirusa. Posjetiteljima će se omogućiti virtualno razgledanje, ali i narudžba proizvoda putem online kanala prodaje 'braniteljski kutak', koji će biti dostupan i nakon sajamskih dana", priopćili su organizatori.

 

Ističu kako je cilj virtualnog sajma buđenje poduzetničkog duha u braniteljskoj populaciji koji po njihovim riječima, uz učinak radno terapijskog djelovanja, donosi obostrano dobro zajednici i obiteljskim braniteljskim gospodarstvima.

 

Protekla dva Sajma braniteljskih zadruga u HNŽ-a održavana su u ulici Nikole Šubića Zrinjskog i bila su dobro posjećena od kupaca i predstavnika institucija, a tada se izrazila želja da manifestacija postane tradicija te da navedena županija izraste u ključno mjesto susreta svih branitelja koji u zadrugarstvu vide svoju budućnost, stoji u priopćenju. Svečano otvaranje sajma održat će se u četvrtak, 18. lipnja, u maloj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u Mostaru s početkom u 10 sati, dok će u 9.30 biti održana konferencija za medije.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio