U svatovima više nema uspostavljanja ljubavnih veza

Datum objave: 09.06.2020   Broj čitanja: 904
Dičji (dječji) prvi koraci, prababin (prabakin) 107. rođendan, obrana diplome sina jedinca u 47. godini života, odlazak u prijevremenu mirovinu u 35. godini života...
U svatovima više nema uspostavljanja ljubavnih veza

 

Sve su to do jučer bili događaji na kojima se okupljalo minimalno sto ljudi i koji su se proslavljali uz janjetinu, prasetinu, kolače, vatromet, Joška Čagalja Jolu...

 

Međutim, ni u snovima nitko nije slutio da će pandemija koronavirusa svatove u zatvorenom ograničiti do sto osoba, bez gostiju iz inozemstva niti starijih od 65 godina. Sjetite se samo divnih svatova u Ljubuškom prošle godine kada su plesali Vladimir Šeks i Vice Vukojević. E pa istog tog Šeksa po svim kriterijima ove godine nećete moći zvati u svatove.

 

Također, u svatovima nema plesova niti ikakvog bliskog kontakta, osim između članova istog kućanstva, šta god to značilo. Također, hercegovački galebovi koji su išli "osvajati" u svatovima i hercegovačke dame koje su namjeravale u tu naći muškarca svog života mogu na to zaboraviti. Međutim, ako uspostave pogled mogu se naći za koju godinu kada pandemija prođe pa ako, ako.

 

Rukovanje, grljenje i ljubljenje je isto tako zabranjeno.

 

Od glazbenika nećete moći naručiti pjesmu, iako ako ponesete štap za pecanje pa na njega zakačite pismo na kojem piše ime pjesme, želja bi vam se mogla ispuniti.

 

Federalnom stožeru civilne zaštite upućeni su prigovori zbog ovakvih ograničenja. Fahrudin Solak savjetuje da se kod njih iznajme ventilatori koje su njegove službe kupile pod respiratore kako bi brže kolao zrak i kako bi svatovi mogli normalno funkcionirati.

 

Grude.com

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio