Dubrovnik: Sin pucao u roditelje VIDEO

Datum objave: 04.06.2020   Broj čitanja: 1072
Policija još uvijek ‘češlja’ područje oko kuće u kojoj su ranjeni supružnici.
Dubrovnik: Sin pucao u roditelje VIDEO

 

Sin je nakon stravičnog čina, tijekom bijega, odbacio oružje. Supružnici imaju teške ozljede te im se liječnici bore za život. Žena (67) ima ozljedu glave dok muškarac (68) ima ozljede kralježnice...

 

Sin je pucao na roditelje u Dubrovniku u obiteljskoj kući u srijedu prije ponoći. Policija je ubrzo uhitila 37-godišnjeg napadača koji se upravo nalazi na kriminalističkoj obradi.

 

Policija još uvijek ‘češlja’ područje oko kuće u kojoj su ranjeni supružnici. Kako doznajemo, sin je nakon stravičnog čina, tijekom bijega, odbacio oružje. Supružnici su smješteni u Jedinici intenzivnog liječenja dubrovačke bolnice. Imaju ozljede opasne po život te im se liječnici bore za život. Žena (67) ima ozljedu glave dok muškarac (68) ima ozljede kralježnice.

 

- Sinoć, 3. lipnja, u 23,05 sati u obiteljskoj kući u Postranjskoj ulici u Dubrovniku 37-godišnjak je iz vatrenog oružja pucao u 68-godišnjaka i 67-godišnjakinju koji su zadobili teške tjelesne ozljede te se trenutno nalaze na liječenju u dubrovačkoj bolnici, javlja PU dubrovačko neretvanska.

 

- Ubrzo nakon pucnjave, muškarac je uhićen i trenutno se nalazi u prostorijama policije na kriminalističkoj obradi, stoji zaključno u priopćenju.

 

 

Nešto prije ponoći policija je dobila dojavu o pucnjavi te je veliki broj policajaca blokirao Gruž. Policija je tragala za počiniteljem, a policajci su, piše Dubrovački dnevnik, provjeravali i unutar kafića prilikom potrage a građani su na društvenim mrežama objavljivali i kako je policija zaustavljala automobile na Dupcu, Gružu i Nuncijati i pregledavala ih. DuList je snimio blokadu i policajce s dugim cijevima koji pregledavaju vozila.


FOTO/VIDEO: DuList

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO