Pljačka u općini Grude, traga se za dvojicom muškaraca

Datum objave: 01.06.2020   Broj čitanja: 4575
Protekle noći na području Zapadnohercegovačke županije dogodila se pljačka benzinske crpke u Drinovacima u općini Grude.
Pljačka u općini Grude, traga se za dvojicom muškaraca

 

Dana 01.06.2020. godine u 00.28 sati, PU Grude je zaprimila prijavu da je u mjestu Drinovci - Plavilo, općina Grude, na benzinskoj crpki „Dakma-oil'', od strane dvije NN osobe izvršeno kazneno djelo Razbojništvo.

 

Odmah po zaprimljenoj prijavi policijski službenici PU Grude su izišli na mjesto događaja kojom prilikom su utvrdili da su dvije NN muške osobe, uz prijetnju vatrenog oružja izvršili razbojništvo nad djelatnikom navedene benzinske crpke kojom prilikom su otuđili određenu svotu novca.

 

Policijski službenici PU Grude su o svemu izvijestili dežurnog županijskog tužitelja ŽZH u Širokom Brijegu, te su izvršili očevidne radnje na mjestu događaja.

 

Policijski službenici PU Grude poduzimaju sve potrebne mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvjetljavanja ovog kaznenog djela, te će po kompletiranju predmeta Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu uputiti izvješće o počinjenom kaznenom djelu iz čl.289 KZ F BiH Razbojništvo.

 

Grude.com
Foto: Ilustracija

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio