Inga se u Livno nikad više nije vratila, a prolazi, za obitelj, dugih 14 godina

Datum objave: 30.05.2020   Broj čitanja: 2022
Izblijedjele fotografije na raspisanim potragama za nestalim osobama u Bosni i Hercegovini jedini su još podsjetnik na djecu o čijoj se sudbini do danas ništa ne zna.
Inga se u Livno nikad više nije vratila, a prolazi, za obitelj, dugih 14 godina

 

 

Jedino njihove obitelji još ne gube nadu da će jednog dana dobiti vijest o svojim mališanima, jer nijedna potraga do sada nije dala rezultate.

 

Dvogodišnji Damjan Oroz stajao je u prosincu 2010. godine sa svojim ocem na obali rijeke Vrbanje u Čelincu. Otac je na trenutak otišao, a pretpostavlja se da je Damjan pao u Vrbanju, ali nikad nije pronađen.

 

Miloš Todorović (9) nestao je 7. studenog 2007. godine. Dječak je tog dana izašao iz kuće u višegradskom naselju Jondža i otišao se igrati u obližnjem Sportskom centru Ušće. Pretpostavlja se da je, trčeći za loptom, pao u rijeku Drinu, ali tijelo nije pronađeno. Roditelji sumnjaju i da je otet.

 

Gimnazijalac Dragoljub Misimović (16) iz Bosanske Gradiške otišao je 2015. godine sa šestog sata bez ruksaka i jakne. Njegovi roditelji ponudili su i kuću za informaciju o njihovom sinu, ali do sada nije bilo rezultata.

 

Federalna uprava policije obnovila je potragu za dvogodišnjim Darkom Stančevićem koji je u prosincu 1982. godine nestao u Mostaru. Pojavila se informacija da je dječak živ i da sada, kao odrastao čovjek, živi u Italiji, ali te informacije do danas nisu potvrđene.

 

Nestanak Inge Perković iz Mostara prijavljen je u listopadu 2006. godine. Tada 21-godišnja Inga Perković iz sela Potok kod Livna krenula je u Mostar na fakultet.

 

Troipogodišnji Alen Bukva nestao je 2012. godine u Međeđi kod Višegrada. Dječak se igrao ispred kuće bez odjeće i obuće i otad mu se gubi svaki trag. Majka Emina Bukva vjeruje da je njenog sina netko oteo i da je još živ.

 

Iako za njom nije raspisana službena potraga, već godinama nema nikakvog traga ni Armini Kovač (15) iz Donjeg Vakufa, koja je u ožujku 2015. godine nestala nakon izlaska u grad s prijateljicama. I pored opsežne potrage i dojava da je viđena u nekim gradovima, o njenoj sudbini ništa se ne zna.

 

Grude.com

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO