FOTO: POZNATI GRUDSKI MLIJEČNI RESTORAN PALMA U NOVOM RUHU

Datum objave: 29.05.2020   Broj čitanja: 7688
Šetajući središtem Gruda, konačno se može vidjeti i osjetiti da se život u naš mali grad vraća, i to nakon dva mjeseca apstinencije od svega zbog pandemije koronavirusa.
FOTO: POZNATI GRUDSKI MLIJEČNI RESTORAN PALMA U NOVOM RUHU

 

Ugostiteljski objekti na koje smo navikli rade punom parom, a uskoro će vrata otvoriti još jedan, mogli bismo reći, kultni objekt. Mliječni restoran Palma svoja vrata otvara od 1. lipnja.

 

Ako su se mnogi pitali zašto se to nije dogodilo čim su mjere popustile jer Mliječni ima veliku terasu na kojoj se desetljećima rado sjedilo, razlog je novo ruho omiljenog restorana.

 

Naime, odlazak u popularni Mliječni na burek, sirnicu, pirošku, pizzetu... uz jogurt sada će biti puno drukčiji. Ekipa portala Grude.com danas je boravila u potpuno preuređenom restoranu i ono što smo vidjeli uistinu zaslužuje svaku pohvalu. Novi inventar, veći prostor za sjedenje i druženje, prostraniji prodajni prostor... a i same boje u objektu privlače na prvi pogled i motiviraju one koji su se planirali zadržati samo na jednom bureku i jogurtu da uzmu još.

 

Kako saznajemo od voditelja restorana, gastronomska ponuda na koju smo navikli u Mliječnom restoranu Palma biti će proširena, u što ćete se uskoro moći i uvjeriti!

 

Dok ne dođe ponedjeljak, kroz fotografije portala Grude.com prošetajte novouređenim grudskim restoranom koji je godinama prvi izbor mnogih kada su u pitanju doručak i ručak, a u budućnosti bi zbog proširenja ponude Mliječni restoran Palma mogao biti prvi izbor i u večernjim satima.

 

Vidimo se od ponedjeljka, 1. lipnja, u Mliječnom restoranu Palma. A svi koji želite jesti iz udobnosti doma, za besplatnu dostavu nazovite broj 039/661-587.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Jure29.05.2020 21:34 sati
    Svaka vam čast obitelj Filipović nadaleko najbolji burek. U svoju Hercegovinu kad god dođem navratima ali sad i za ponijeti sve pohvale
  • Lipo brte29.05.2020 15:46 sati
    Lipo brte.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO