Krišto: U MUP-u BPŽ-a nema niti jednog Hrvata, a ''Hrvat'' Edim Fejzić iz te županije sjedi u Domu naroda FBiH

Datum objave: 21.05.2020   Broj čitanja: 1106
U svom izlaganju Krišto je istaknula da od 221 zaposlenog u MUP – u Bosansko podrinjskoj županji nema niti jednog uposlenog Hrvata..
Krišto: U MUP-u BPŽ-a nema niti jednog Hrvata, a ''Hrvat'' Edim Fejzić iz te županije sjedi u Domu naroda FBiH

 

Zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto na nastavku 8. sjednice tijekom rasprave o Specijalnom izvješću o nacionalnoj i spolnoj strukturi zaposlenih u policijsko-sigurnosnim agencijama u Bosni i Hercegovini osvrnula se na dio izvješća koje se odnosi na nacionalnu strukturu zaposlenih u MUP-u Bosansko – podrnjskoj županiji, prenosi RTV Herceg-Bosne.

 

U svom izlaganju Krišto je istaknula da od 221 zaposlenog u MUP – u Bosansko podrinjskoj županji nema niti jednog uposlenog Hrvata, te da u nacionalnoj strukturi rukovodnih radnika od ukupno 33 također nema niti jedan Hrvat.

 

„Samo podsjećanja radi kada je u pitanju Bosansko – podrinjska županija imamo gospodina Edima Fejzića koji je izaslanik u Klubu hrvata Doma naroda Parlamenta F BiH, pa me čudi ako u toj županiji imamo osobe da ih biramo u Dom naroda da pored toga gospodina nemamo niti jednog uposlenog Hrvata u institucijama Bosansko – podrinjske županije koji bi ga birao“, poručila je Krišto.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO