Nino Raspudić se pridružuje Škori i Mostu

Datum objave: 07.05.2020   Broj čitanja: 1873
Raspudić bi trebao biti nositelj liste u drugoj izbornoj jedinici..
Nino Raspudić se pridružuje Škori i Mostu

 

”Ovdje se radi o pregovorima dviju političkih opcija koje su treća i četvrta snaga u Hrvatskoj, ako je vjerovati anketama”, izjavio je politički tajnik i saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja progovarajući pritome o dogovorima između njegove stranke i Domovinskog pokreta na čijem je čelu bivši predsjednički kandidat Miroslav Škoro, s kojim su Mostovci, ali i Hrvatski suverenisti nastupali i na izborima za Pantovčak.

 

I dok Grmoja ne negira da dogovori baš zbog omjera snaga ovih dviju političkih opcija traju nešto duže, ne odbacuje niti mogućnost da Most i samostalno izađe na parlamentarne izbore, među Suverenistima još uvijek nisu javno istupili po pitanju pregovora sa Škorom, premda se on pojavio na njihovom predstavljanju u Lisinskom. Kako saznajemo iz suverenističkih izvora pregovori se doista vode, ali to još uvijek nije pretjerano konkretno.

 

Ovih dana o koaliciji koju bi eventualno okupio Škoro na desnici oglasila se i Željka Markić, ma da nije otvoreno podržala Škoru dala je zeleno svijetlo pa i potporu okupljanju desnice. U tom kontekstu spominju se na desnoj političkoj sceni zanimljiva imena pa se tako šuška da bi se Škorinom pokretu mogla pridružiti i Marijana Petir, pa i sama Markić kojoj je prepreka to što je članica civilnog društva pa time ne može niti sudjelovati na izborima.

 

Sudjelovati zato može politički analitičar, i kolumnist Nino Raspudić, koji kako Dnevno.hr dozanje pregovara sa Petrovom i Škorom oko svojeg političkog angažmana.

 

”Raspudić bi trebao biti nositelj liste u drugoj izbornoj jedinici, on to zahtjeva, a budite sigurni da ako se Raspudić pridruži Škori to znači da će je ga podržati i Željka Markić, njih su dvoje jako dobri, i taj oblik potpore može se očekivati”, komentira sugovornik blizak Škori.

 

Osim toga, u Škorinom bloku naći će se kao što je poznato i politički analitičar Igor Peternel. Već mu se pridružio Zlatkio Hasanbegović, a jedno od jakih imena u njegovom timu biti će i Stjepo Bartulica te Hrvoje Burić, ali i doktor Dražen Đurović te nekolicina istaknutih lokalnih političara.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO