KRIMINAL NEVIĐENIH RAZMJERA PREKO MALINARA!

Datum objave: 28.04.2020   Broj čitanja: 1018
Kako stvari stoje, iza tvrtke Srebrena malina iz Srebrenica TV voditelja Fikreta Hodžića, krije se neviđeni kriminal, a nijedan od sto respiratora koji su došli u ovu zemlju preko tvrtke koja se bavi malinama ne koristi se na intenzivnoj njezi.
KRIMINAL NEVIĐENIH RAZMJERA PREKO MALINARA!

 

Još je zabrinjavajuće što europske države sve više isključuju tretmane pacijenata respiratorima zbog smrtnosti iznad 85 posto.

 

Međutim, voditelj Hodžić i neki ljudi u Federaciji BiH među kojima se spominje vrhuška SDA glava poput šefa Civilne zaštite FBiH Fahrudina Solaka, a u kuloarima i Fadila Novalića, odlučili su ih kupiti i to za 10 i pol milijuna maraka.

 

Uređaji koji su kupljeni za velik iznos, očito su, poslužili za pranje novca, a pretpostavlja se da je voditelj koji je lažno registrirao gazdinstvo i živi od prevara imao nekog većeg iznad sebe.

 

Spomenuti uređaji ne mogu se ni registrirati jer netko tko nije veletrgovac medicinskim sredstvima te nema barem privremenu dozvolu za uvoz tog specifičnog medicinskog uređaja nikako nije mogao proći carinsku provjeru i uvesti medicinski uređaj jer se krši više bh. zakona, što je potvrdio i Almir Badnjević, direktor verifikacijskog laboratorija Verlab.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio