Mirko Grbešić: Kupovina domaćih proizvoda je nova vrsta domoljublja

Datum objave: 24.04.2020   Broj čitanja: 1721
Sada su se u pandemiji korona virusa države dodatno okrenule domicilnim proizvođačima te vlastitim proizvodima i to je ono što treba..
Mirko Grbešić: Kupovina domaćih proizvoda je nova vrsta domoljublja

 

Mirko Grbešić, vlasnik Mepas grupe u čijem je portfelju Saponia, ali i osječki Kandit, bjelovarski Koestlin te zadarska Maraska, ukazuje da najrazvijenije države Europske unije odavno imaju izgrađen osjećaj svojih potrošača da kupujući domaći proizvod pomažu radniku u vlastitoj zemlji te da sudjeluju u očuvanju vlastitog gospodarstva, a ovu filozofiju možemo primjeniti i na brandove iz BiH.

 

U osječkoj Saponiji od pojave korona virusa rade u čak tri smjene kako bi proizveli dovoljno sapuna, sredstava za dezinficiranje, pranje rublja i čišćenja kućanstva.

 

Potražnja je golema, pogoni rade punom parom i sada je, više nego ikad, potrebno da svi osvijestimo kako kupovinom domaćih proizvoda pomažemo da svaki radnik u tvornici u Hrvatskoj sačuva svoje radno mjesto, prihode za svoju obitelj i sigurnu budućnost, piše 24sata.hr.

 

Styria Media Group pokrenula je kampanju “Budite heroji koje Hrvatska treba” u kojoj novinari iz medijskih kuća pod vlasništvom ove grupe s čelnicima hrvatskog gospodarstva o tome što svatko od nas može napraviti kako bi spasili što više radnih mjesta, a Mirko Grbešić, vlasnik Mepas grupe u čijem je portfelju Saponia, ali i osječki Kandit, bjelovarski Koestlin te zadarska Maraska, ukazuje da najrazvijenije države Europske unije odavno imaju izgrađen osjećaj svojih potrošača da kupujući domaći proizvod pomažu radniku u vlastitoj zemlji te da sudjeluju u očuvanju vlastitog gospodarstva, a ovu filozofiju možemo primjeniti i na brandove iz BiH.

 

Sada su se u pandemiji korona virusa države dodatno okrenule domicilnim proizvođačima te vlastitim proizvodima i to je ono što treba i Hrvatskoj.

 

Pandemija je donijela neizvjesnost, nezapamćen pad u svim sektorima gospodarstva, a Grbešić poručuje da je kupovanje proizvoda iz svoje države čak nova vrsta domoljublja podcrtavajući kako je i u kriznoj 2008. jedna od dobrih poslovnih odluka Mepas grupacije bila bila ta što su čak povećali svoja ulaganja u marketing.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • 25.04.2020 14:33 sati
    Šta on to domaće prodaje?
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO