Đoković: Sport definitivno neće biti isti, a cjepivo ne želim i ne bih volio da me netko tjera da ga dobijem

Datum objave: 19.04.2020   Broj čitanja: 678
Tenisač Novak Đoković organizirao je Facebook live, a tema je bila koronavirus u borbi protiv kojeg je Nole već darovao milijune eura.
Đoković: Sport definitivno neće biti isti, a cjepivo ne želim i ne bih volio da me netko tjera da ga dobijem

 

"Postoji razlika, mi smo zatvoreni, a kod ranijih zaraza ljudi nisu bili u karanteni kao mi sada. Nismo imali pandemiju i tu strogu karantenu. Stvari definitivno neće biti iste i pitanje je kada će se vratiti u normalu. Ovo traje i trajat će možda još ovoliko, a možda i duže. Period koji ćemo svi iskoristiti da dobro promislimo kako da pristupamo svojoj karijeri, profesionalnom životu... Za nas tenisače iziskuje puno putovanja. Po meni će to biti izazov broj 1, apsolutno," rekao je Đoković i nastavio:

 

"Zbog tolike panike koja se širi ovih mjeseci da se nikako ne približavamo ljudima... Bit će duboko utisnuto u podsvijest čovjeka kada počnu putovati i kada se netko zakašlje na aerodromu odmah će proći misao jesam li zaražen, je li taj netko zaražen. Sport definitivno neće biti isti, stvari će se promijeniti, na koji način još ne znam. Glavna prepreka za čovjeka će biti putovanje."

 

"Osobno nisam za cjepivo i ne bih volio da me netko tjera da dobijem cjepivo da mogu putovati. Ako to bude pravilo i zakon, što će onda biti? Imam svoje razmišljanje, a hoće li se promijeniti u nekom trenutku ne znam, ali direktno utječe na moj posao", izjavio je Đoković.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio