Legendarni hercegovački slikar tvrdi: Preležao sam koronavirus prije pet godina

Datum objave: 14.04.2020   Broj čitanja: 1493
Poznati mostarski slikar Marin Topić (63) ove dane izolacije najviše provodi u stanu za štafelajem stvarajući nova umjetnička djela.
Legendarni hercegovački slikar tvrdi: Preležao sam koronavirus prije pet godina

 

Premda je i sam narušenoga zdravlja, redovito u ranim jutarnjim i večernjim satima prošeta svoju “turu” po gradu, održavajući barem malo kondiciju. Kaže da mu izolacija i ne pada toliko teško jer je to njegov uobičajeni životni tempo. Međutim, ne krije rezignaciju s odlukama da se ljude, pogotovo djecu i starije osobe, drži zatvorene u domovima. S ovim uvijek živopisnim sugovornikom razgovarali smo o mnogim temama, ali nam je okosnica razgovora ipak bio koronavirus, koji nam ovih dana svima kroji svakodnevicu.

 

U velikom intervjuu za Večernji list BiH koji u cijelosti izlazi u tiskanom izdanju ove srijede, 15. travnja legendarni slikar u svom je stilu kazao da je u izolaciji od 2006. godine kada je ponovno počeo slikati. - A što se tiče koronavirusa, ovo sam preležao prije pet godina, samo sada ne pijem i ne pušim. I tada je gripa harala i umalo nisam umro jer mi se nakupila voda u plućima i nastala aritmija i sve što ide s tim. Ali za razliku od tada, novine i općenito mediji nisu pisali o tome, a tada je bilo više ljudi ovdje u bolnici nego danas - istaknuo je Topić.

Legendarni hercegovački slikar tvrdi: Preležao sam koronavirus prije pet godina
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Josko15.04.2020 07:56 sati
    E samo ovaj da se javi. I moja je Baba umrla prije 7 godina, doktor je rekao da je neka Corona
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO