GDJE JE MARIN ČILIĆ? NOVAK ĐOKOVIĆ DAO MILIJUN EURA SRBIJI ZA RESPIRATORE

Datum objave: 27.03.2020   Broj čitanja: 2379
Marin Čilić, najbolji hrvatski tenisač, rođeni Međugorčanin, rođen, pretpostavljamo u SKB-u Mostar, proteklih dana udara nogom tenisku lopticu, priča o životu s prinovom, naslikava se za Instagram.
GDJE JE MARIN ČILIĆ? NOVAK ĐOKOVIĆ DAO MILIJUN EURA SRBIJI ZA RESPIRATORE

 

I nikakav tu problem ne bi bio da čovjek koji milijune i milijune dolara zarađuje na teniskim turnirima nešto podijeli i bolnicama koje se bore za život svakog pacijenta. Kada se uđe na stranicu njegove zaklade odmah dominira sportaš i humanitarac, međutim sve su to šturi podaci o tzv. pomaganju. Ne znamo, možda čovjek u tišini pomaže, možda je baš on pomogao mjesnu zajednicu koja mu je organizirala doček nakon osvajanja Grand Slama, a ne kako se priča da su sve u mjesnoj zajednici sami isfinancirali. Ako griješimo, neka nam oproste Bog i Marin Čilić, ali ako ne griješimo, neka konačno pokaže da nije škrtac koji plaća porez u Monte Carlu, nego da ima tog hercegovačkog srca u njemu.

 

A ovo je vijest koja može potaknuti svakoga i ne treba skrivati ničiju pomoć, ako će ona pomoći drugima i ako će druge motivirati da čine to isto.

 

Svjetski broj jedan Novak Đoković oglasio se na društvenim mrežama iz kućne izolacije i poručio kako je Srbiji donio milijun eura za kupovinu respiratora i medicinske opreme.

 

"Želim zahvaliti svim ljudima u Srbiji i vlastima. Pokušavali smo komunicirati sa svim mogućim stručnjacima medicine u Srbiji, ali i diljem svijeta. Oni su nam pomogli da se odlučimo o donaciji, a ona je milijun eura za kupovinu respiratora i medicinske robe", rekao je Đoković.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
 • Miro27.03.2020 15:35 sati
  Prije će Nole uplatiti Mostarskoj bolnici nego Čilić.
 • Anoniman27.03.2020 14:44 sati
  I vi pišete gluposti. Što novac ne doniraju ratni profiteri i političari - ljudi koji su se obogatili u ovoj državi na račun građana, što su opljačkali državu. O njima pišite kako su uništili društvo, pokrali novac, a ne o Čiliću koji ih je svojim radom i trudom zaradio (usto i digao hrvatsko ime u sportu). Uhljebe napadajte. Rijetko koji portal smije spomenut naše dobročinitelje koji su milione pokrali. A zašto? Ne pišite više gluposti molim vas. Budite malo profesionalni.
 • ERO27.03.2020 14:43 sati
  ČILIĆ NIJE DAO NOVAC ZA SVOJU FEŠTU, JADNA SIROTINJA SE OKUPILA I PLAĆALA OVCE I JANJAD, PROSILI I OD GRUĐANA SAMO DA SE ZNA. TU NEMA LJUDI. TO JE PLATITELJ POREZA U MONTE CARLU
 • Hrvoje27.03.2020 14:38 sati
  Sram vas bilo
 • HB27.03.2020 14:32 sati
  Najodvratniji sportaš svih vremena, koliko je popularan dovoljno govori to da je kad se ženio za kuma uzeo svog brata jer su ga svi odbili. On je sramota Međugorja, neka igra za Monte Carlo.
 • Miro27.03.2020 14:30 sati
  Svaka cast djokovicu staje sa ovim cilicem
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio