Danski milijarder kojem je u terorističkom napadu ubijeno troje djece postao otac blizanki

Datum objave: 13.03.2020   Broj čitanja: 1356
Danski milijarder Anders Holch Povlsen (47) i njegova supruga Anne, u svibnju prošle godine suočili su se s velikom obiteljskom tragedijom.
Danski milijarder kojem je u terorističkom napadu ubijeno troje djece postao otac blizanki

 

Njihovo troje djece Alma, Agnes i Alfred poginulo je u uskršnjem terorističkom napadu na Šri Lanki. Samo je najstarija kći Astrid preživjela, a sad je u obitelj stiglo i pojačanje.

 

Nešto manje od godinu dana od bombaškog napada, 'Kralj Škotske', kako nazivaju Povlsena, i Anne postali su roditelji blizanki. 

- Anne i Anders Holch Povlsen postali su roditelji dviju zdravih djevojčica, nakon lake trudnoće i poroda bez komplikacija. Obitelj je punog srca dočekala dva mala čuda. Jako su uzbuđeni što će upoznavati djevojčice i što su došle kao potvrda života - stoji u priopćenju njihove osobne tajnice Kristine Monster.

 

Još uvijek se ne znaju imena djevojčica koja su se rodila u utorak, a Anders i Anna opisali su ih kao 'dva mala čuda'. 

Povlsen je vlasnik modnog lanca Bestseller, a i najveći je zemljoposjednik u Škotskoj. Također, najveći je dioničar Asosa, online trgovine za  odjeću i kozmetiku. Njegovo bogatstvo procjenjuje se na oko 5,8 milijardi dolara. Svoje bogatstvo naslijedio je od roditelja, a u Škotsku je odlučio ulagati jer se još kao dijete zaljubio u tu zemlju.

 

Podsjetimo, u terorističkim napadima za Uskrs 2019. u  Šri Lanki poginulo je najmanje 290 ljudi, a ranjeno je najmanje 500. Sedam bombaša samoubojica raznijelo se u crkvama i luksuznim hotelima. Turističke agencije su navodno upozorili kako terorističke skupine planiraju bombaške napade te da su moguće mete turističke atrakcije, hoteli, restorani i zračne luke.

 

24sata.hr

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO