HT ERONET i mostarski studenti u natjecateljskom projektu

Datum objave: 24.02.2020   Broj čitanja: 490
Pravo sudjelovanja na natjecanju imaju svi studenti Sveučilišta u Mostaru.
HT ERONET i mostarski studenti u natjecateljskom projektu

 

HT ERONET, u partnerskoj suradnji s Centrom za informacijske tehnologije Sveučilišta u Mostaru i tvrtkom Ericsson Nikola Tesla, organizira projekt natjecateljskog karaktera “Smart Campus uz pomoć NB-IoT tehnologije, putem mreže HT Eronet-a”.

 

„Kako smo i najavili krajem prošle godine, HT ERONET je preuzeo ulogu predvodnika digitalizacije društva, a gdje najbolje krenuti s novim digitalnim rješenjima nego na Sveučilištu, s mladim i talentiranim studentima. Iznimno nam je zadovoljstvo sudjelovati u projektu prezentacije rješenja za Smart Campus, potaknuti studente na praktičnu primjenu znanja iz područja programiranja, a onda na kraju najbolje studente i nagraditi“, izjavio je izvršni direktor za nepokretnu mrežu HT ERONET-a, Tomislav Ruk.

 

Pravo sudjelovanja na natjecanju imaju svi studenti Sveučilišta u Mostaru. Prezentaciju idejnih rješenja, studenti će predstaviti svojim mentorima 5. ožujka, dok će se finalna rješenja pred stručnim povjerenstvom prezentirati 19. ožujka 2020. godine.

 

Stručno povjerenstvo koje će pregledavati radove ocjenjivat će projekte prema kategorijama tehničke izvedbe, dizajna i prezentacije, a pobjednička aplikacija biti će predstavljena na Mostarskom sajmu gospodarstva. HT ERONET će nagraditi svakog člana pobjedničkog tima vrijednim mobilnim uređajem.

 

Više informacija na www.sumit.sum.ba/natjecanje

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio