Izbori u HDZ-u: U Plenkovićevu timu i Gruđanka Zdravka Bušić

Datum objave: 07.02.2020   Broj čitanja: 1141
Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković izjavio je, nakon jučerašnje sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća stranke kako od petka kreću rokovi za unutarstranačke izbore, a izbori za predsjednika održat će se 15. ožujka.
Izbori u HDZ-u: U Plenkovićevu timu i Gruđanka Zdravka Bušić

 

U timu aktualnog predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića na unutarstranačkim izborima kandidat za njegova zamjenika bit će Tomo Medved, za potpredsjednike Oleg Butković, Branko Bačić, Ivan Anušić i Zdravka Bušić, rekao je u petak glasnogovornik kampanje Davor Božinović.

 

Kandidatkinja za potpredsjednicu HDZ-a Zdravka Bušić ustvrdila je da je ona prepoznatljiva članovima HDZ-a, jer je u HDZ-u od 1989. godine i jer je vodila ured predsjednika Tuđmana. Podsjetila je i da je u svojoj karijeri bila u Saboru, Vijeću Europe, Europskom parlamentu, a sada je u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova.

 

"Definitivno predstavljam kontinuitet u HDZ-u, mirnoću, kolegijalnost i inkluzivnost," ocijenila je Bušić.

 

Nacionalno vijeće HDZ-a jučer je raspisalo unutarstranačke izbore, a od danas počinju teći rokovi. Izbori za predsjednika održat će se 15. ožujka, a ako bude drugog kruga, on će biti 22. ožujka.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Veseli10.02.2020 20:08 sati
    Kakva Gruđanka, kad je Goričkulja
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO