Marija Brakić: San mi je jednog dana zaigrati za reprezentaciju Hrvatske

Datum objave: 28.01.2020   Broj čitanja: 3312
HRK Grude završile su uspješno dosadašnji dio svoje međunarodne misije s obzirom da su proteklih dana u Zaječaru savladale domaćina Zaječar i sjevernomakedonsku ekipu Kumanovo.
Marija Brakić: San mi je jednog dana zaigrati za reprezentaciju Hrvatske

 

Osim pobjeda, ono što posebno raduje je da u seniorke postupno ulaze i mlade nade grudskog rukometa koje su prošle ranije uzraste prvakinja iz dvorane Bili Brig.

 

Jedna od njih je Marija Brakić koja je na međunarodnoj smotri, u utakmici protiv Zaječara upisala dva gola u uvjerljivoj gostujućoj pobjedi. I ništa ne bi bilo neobično da Marija nije tek deveti razred Osnovne škole u Grudama. Radi se o lijevom krilu koje je zasigurno budućnost višestrukih prvakinja BiH, a već sada možemo reći da se radi o jednom od najperspektivnijih lijevih krila u državi s obzirom na godine. - Biti u samom sastavu seniorske ekipe je predivan osjećaj. Suigračice su super i uvijek su spremne pomoći i dati savjet kao i trenerica koja je odlična. U kratkom vremenu puno me je naučila i jako sam zadovoljna - priča Marija za Grude.com.

 

Pratila je i netom završeno Europsko prvenstvo te je svim srcem bodrila rukometaše, a najdraži igrač joj je Igor Karačić. Za Grude.com mlada nada grudskog i bh. rukometa općenito kazala je kako se odlučila za upis u školu rukometa. - Čula sam da se vrši upis djevojčica u školu rukometa i iz znatiželje sam odlučila otići na par treninga. Na kraju se to pretvorilo u veliku ljubav. Dnevno treninzima posvećujem od 2 do 3 sata - ističe Marija koja stiže odraditi sve školske obveze, ali priznaje i da je rukomet stavila ispred svega.

 

Ambiciozna mlada rukometašica očekuje da će jednog dana završiti vani, u još jačem klubu. - Naravno da sam zadovoljna u svojim Grudama i u jednoj ovakvoj, pobjedničkoj momčadi, ali ipak su u inozemstvu puno bolji uvjeti i vjerujem da mogu dogurati i do stranih liga u nekoj budućnosti. Također, san mi je jednog dana zaigrati za reprezentaciju Hrvatske - ispričala je za Grude.com mlada i perspektivna rukometašica Hrvatskog rukometnog kluba Grude Marija Brakić.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Neko tamo 29.01.2020 20:11 sati
    Svaka časta Marija trudi se i nastavi dalje
  • Ero28.01.2020 23:29 sati
    Čestitke HRK Grude na svemu što rade za grudski sport i promociju. Neka i mi imamo nešto čime se možemo ponositi.
  • Anonimno28.01.2020 23:21 sati
    Bravo Marija
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio