FOTO: Matica hrvatska Grude predstavila Godišnjak 13.

Datum objave: 20.12.2019   Broj čitanja: 2502
Uredništvo Susreta poziva sve koji se žele uključiti, da svojim pisanim radovima doprinesu oplemenjivanju ovog časopisa, neka to slobodno učine.
FOTO: Matica hrvatska Grude predstavila Godišnjak 13.


Susreti 13, Godišnjak Matice hrvatske - Ogranak Grude predstavljen je u četvrtak, 19. XII. 2019., u knjižnici Osnovne škole Ruđera Boškovića u Grudama. Susreti 13 su sadržajni, kako i priliči ovom časopisu.


Tu su pisani znakovi vremena u kojima se opisuju različite oblasti ljudskog djelovanja. Većina radova opisuje naše podneblje.


Susrete 13 su predstavili dr. sc. Dominika Andrijanić, mr. art. Andrijana Mlinarević-Cvetković, prof. dr. sc. Srećko Tomas i prof. Frano Pandžić. Program je vodila tajnica Matice hrvatske-Ogranak Grude Ivana Bošnjak, a glazbom je večer uveličao učenik 3. razreda Osnovne glazbene škole Grude Ivan Anđelić. On je odsvirao na gitari Greensleaves.


Web-izdanje Susreta 13 objavljeno je i na web stranici Matice hrvatske Ogranak Grude www.maticahrvatska-grude.org.


Uredništvo Susreta poziva sve koji se žele uključiti, da svojim pisanim radovima doprinesu oplemenjivanju ovog časopisa, neka to slobodno učine.U ovoj prigodi svima želimo čestit Božić i Novi godinu!


Božićna čestitka Matice hrvatske-Ogranak Grude:

Božić je Došašćem najavio svoj dolazak. Zornice su ga čekale. Očići ga i Materice srcem osjećali. Na sv. Luciju su pšenice sijane. S Bogom se pomirilo i sa svim ljudima dobre volje Boga smo i Njegovo sveto rođenje sve ovo vrijeme čekali i slavili. I uvijek nam je došao. S pregrštima slatkih grotulja. A Matica hrvatska nad svim je bdjela i uvijek polaznikom bila. Gromkim i veselim: Na dobro Vam došao Božić i sveto rođenje Isusovo. Čestito Vam svima novo ljeto Gospodnje.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO