Nina Bošnjak, odbojkašica i učenica 1. razreda medicinske: Utrku sam posvetila roditeljima

Datum objave: 10.11.2019   Broj čitanja: 3421
U Grudama je u uličnoj utrci učenika, kod srednjoškolki najbrža bila Nina Bošnjak s vremenom od 6 minuta i 21 sekundu. Srebrno je osvojila Mia Miloš, a broncu Iva Marić.
Nina Bošnjak, odbojkašica i učenica 1. razreda medicinske: Utrku sam posvetila roditeljima

 

Nina Bošnjak za Grude.com je ispričala dojmove nakon velike pobjede kojom je naslijedila Lauru Ćorluku, danas studenticu koja je dvije godine zaredom osvajala titulu najbrže.

 

S obzirom da je Nina 1. razred medicinske škole imati će priliku i srušiti ili barem izjednačiti rekord kojeg je Laura postavila.

 

- Iskreno, prvo sam mislila da neću stići na utrku jer nisam bila kući, no došla sam doslovno 10 minuta prije utrke, uzela broj i stala na start. Bila sam uzbuđena i jedva čekala krenuti, a vidjela sam puno cura koje bi mogle biti prve i iskreno, nisam se nadala prvom mjestu - priznaje nam Nina.

 

Bez posebnih priprema, ostvarila je veliku pobjedu. -  Dok sam trčala samo sam molila da sve bude u redu, a utrku sam posvetila svojim roditeljima - kaže nam pobjednica koja već dvije godine trenira odbojku, a ne sumnjamo da je očekuje još puno velikih uspjeha.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO