DONOSIMO: PROGRAM DANA OPĆINE GRUDE 2019.

Datum objave: 04.11.2019   Broj čitanja: 2888
Mjesec studeni poseban je za općinu Grude! Tada je u Grudama utemeljena Hrvatska zajednica Herceg Bosna.
DONOSIMO: PROGRAM DANA OPĆINE GRUDE 2019.

 

Općina Grude redovito priređuje bogat program u 11. mjesecu, a osobito je to oko samog datuma 18. studenoga.

 

Obilježavanje Dana općine Grude počinje već ovog petka, 8. studenoga u 11.00 sati kad kod Parka hrvatskih velikana kreće ulična utrka učenika grudskih škola. Istog dana, u 18.00 sati u crkvi svete Katarine održati će se tradicionalni koncert povodom Dana općine Grude. Ove godine se radi o koncertu mješovitog zbora grada Sinja pod vodstvom prof. Marije Župić.

 

U utorak, 12. studenoga, u 13.00 sati na Agroturizmu Marića gaj u Ružićima održati će se VII. Susret grudskih gospodarstvenika.

 

U petak 15. studenoga, u 10.45 sati održati će se polaganje cvijeća kod Spomenika hrvatskim braniteljima. Nakon toga, u 11.00 sati u kinodvorani Grude održati će se svečana sjednica Općinskog vijeća Grude.

 

Tradicionalno, dan prije 18. studenoga, u nedjelju 17. studenoga, u Grudama će u Parku hrvatskih velikana, u Ulici Blage Zadre, po mjesnim zajednicama... biti zapaljene svijeće za Herceg Bosnu i za Grad heroj Vukovar.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • HB04.11.2019 20:28 sati
    Hrvatska Herceg Bosna!
  • Prijedlog za Dan branitelja Općine Grude04.11.2019 18:48 sati
    Dragi naši branitelji Općine Grude... veliko vam HVALA za svaki dan proveden u ratu. S obzirom da je ovo bila prva godina vašeg dana bila je presvečana i sve na svome mjestu iako vam malo zamjeram i dajem prijedlog da se svake godine na taj sjetite svojih poginulih i nestalih suboraca i imenima ih nabrojite. I još vam predlažem da svake godine u ovaj vaš dan uvedete i paljenje svijeća u parku za sjećanje naših pogonulih branitelja kao što to radimo svake godine 17.studenog za pok.Blagu Zadru jer mislim da i oni jednako zaslužuju našu zahvalu sa svjećama i također dajem prijedlog da odredite datum kada ćete posjetiti grobove svih poginulih branitelja a ne samo nekih... još jednom sve najbolje svima vama i sve vas dragi Bog blagoslovio. HEROJI HVALA VAM OD SRCA I POGINULIM I NESTALIM ALI I VAMA ZIVIM.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO