Gruđani i Posušani čekaju Jerryija: Bik ima snagu, izdržljivost i brzinu

Datum objave: 29.10.2019   Broj čitanja: 1756
Potraga za Jerryjem traje još od petka i kao da se radi o nekom odmetniku s Divljeg zapada, u utorak će se u akciju uključiti i nove snage kako bi pronašli bika.
Gruđani i Posušani čekaju Jerryija: Bik ima snagu, izdržljivost i brzinu

 

Jerryja tako od danas traže i iz zraka. Naime, u akciju se od jutra uključio dron koji je opremljen infracrvenim zrakama kako bi ga lakše otkrili u brdima iznad Kaštela.

 

- Spremamo se upravo, zasad nas je par, dron ide uskoro u zraka - rekao nam je Ivan Božić, vlasnik bika koji je u petak pobjegao iz klaonice. 

 

Kakad dron, upitali smo ga.

 

- S infracrvenim zrakama! - spremno nam je odgovorio

 

Bi li on trebao naći Jerryja?

 

- Mora ga pronaći! - zaključio je vlasnik.

 

- Sve je službeno, sve je po papirima, jučer bi mi još digli dron, ali nismo stigli na vrijeme ispuniti papire za dozvolu. Sad sve imamo, u potragu krećemo s područja gdje je zadnji put viđen. Idemo u brdo, tamo ima jedan veliki maslinik, tamo bi mogao biti - kaže Božić kojem smo za kraj razgovora poželjeli sreću.

 

Podsjetimo, potraga u ponedjeljak nije urodila plodom. Čak su ga pokušali namamiti i 'jeftinim' trikovima, ali očito je Jerry bio mudriji. Doveli su nekoliko krava do mjesta gdje je viđen, svezali ih u nadi da će doći do njih, međutim bez uspjeha.

 

Što kad ga ulove?

 

- Iz Like uzimamo meso za naše potrebe i svi ti mali OPG-ovi su ponudili da završi kod njih na čuvanju. Da se ne zakolje. Bit će na slobodi - rekao je Božić za 24sata.

 

Nekoliko ljubitelja korida s područja općina Grude i Posušje potvrdili su nam da su sve snage usmjerili na granicu te bi u slučaju da Jerry prijeđe u Hercegovinu vlasniku Ivanu Božiću samo poslali nekoliko desetaka tisuća KM. Ističu da je Jerry u ovom slučaju pokazao snagu, izdržljivost i brzinu, a ako i nije profesionalni bodač sve se da istrenirati.

 

Grude.com
 

Gruđani i Posušani čekaju Jerryija: Bik ima snagu, izdržljivost i brzinu
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Vb29.10.2019 17:56 sati
    Idioti.Za borbe? Niste normalni!
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO