Elitna prostitucija u Hercegovini: Ucjenjuju poduzetnike, dilaju drogu...

Datum objave: 05.10.2019   Broj čitanja: 3859
Za ubojstvo mostarskog poduzetnika Ninu Ivankovića osumnjičena je Sunita Hindić Bošnjaković, a ona je s polomljenim nogama danas privedena u Tužiteljstvo HNŽ-a.
Elitna prostitucija u Hercegovini: Ucjenjuju poduzetnike, dilaju drogu...

 

Noge je navodno polomila dok je bježala s mjesta ubojstva, međutim mnogi sumnjaju u tu priču, pa sumnja ide i u smjeru da su Suniti noge polomljene kao upozorenje, da ne progovori o onom što je vidjela i u čemu je sudjelovala, a i da ne oda neke druge tajne o elitnoj prostituciji.

 

Izvor blizak policijskim strukturama za portal Grude.com tvrdi da je elitna prostitucija trenutno nešto najopasnije u Hercegovini. - Radi se o organiziranoj skupini djevojaka koje se međusobno poznaju, a koje imaju makroa i ljude oko njega koje nikom ne smiju spomenuti. Ako progovore, život im je ugrožen. Osim pružanja seksualnih usluga, bave se raznim ucjenama, a često se događa da ih se namjesti nekome koga se želi diskreditirati i takav često ni kriv ni dužan nastrada. Također, poznato je da se od njih može kupiti i droga. To je trenutno najgora vrsta kriminala i nešto najopasnije u Hercegovini, ali i šire - ističe izvor.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2023
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO