Dream team Babe u nedjelju na Supertalentu

Datum objave: 03.10.2019   Broj čitanja: 1116
Neće biti zanimljivo ako otkrijem sve detalje, stoga je najbolje da budete u nedjelju uz male ekrane i pogledate emisiju na Novoj TV u 20.10 sati“, istaknula je Nada.
Dream team Babe u nedjelju na Supertalentu


Članice ženske pjevačke skupine „Dream team Babe“ iz Ljubuškog nastupit će u ovogodišnjoj sezoni zabavne emisije Nove TV – „Supertalent“. Za naše čitatelje otkrile su nekoliko detalja o pjesmi koju će predstaviti te o ostalim nastupima koji ih uskoro očekuju.

 

„Nije bilo puno razmišljanja o prijavi na „Supertalent“. Odlučile smo pokušati i želja nam se ostvarila. Nadamo se kako žiri neće biti previše „oštar“ i da ćemo doprijeti do srca gledatelja“, kazala je Nada Lauc za Dnevni list, jedna od članica vesele pjevačke skupine. Uz Nadu, naime, „Dream team Babe“ čine: Blagica Skoko, Ana Škorput, Franka Šunjić i Kata Mihaljević.

 

Pokloni za žiri

Pjesmu s kojom će nastupiti napisala je upravo naša sugovornica.

„Ne možemo kroz nastup ne spomenuti naš Ljubuški i Hercegovinu. Pjesma, osim toga, govori i o nama, našoj turneji, žiriju… Neće biti zanimljivo ako otkrijem sve detalje, stoga je najbolje da budete u nedjelju uz male ekrane i pogledate emisiju na Novoj TV u 20.10 sati“, istaknula je Nada. Kroz razgovor je „isplivao“ još pokoji detalj pa je Nada otkrila kako će se u emisiji pojaviti u staroj nošnji, a za članove žirija pripremljeni su prigodni pokloni.

 

Nastup u Trilju

Odmah nakon sudjelovanja u Supertalentu, „Dream team Babe“ očekuje još jedan nastup, i to u Trilju na snimanju emisije „Lijepom našom“, u srijedu, 9. listopada, a na HRT-u će biti emitirana u dva dijela.

 

„Bit će to još jedna prilika za ugodno druženje kroz pjesmu. Veselimo se susretu s Triljanima“, poručila je Nada.

 

Ljubuškoj petorci želimo puno uspjeha u predstojećim nastupima te da i dalje ostanu vjerne čuvarice tradicijske glazbe, pjesme i običaja, koji su obilježili živote naših predaka.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Ja03.10.2019 19:36 sati
    Svaka im čast da nas je deset posto ovakvi veseljaka ko bi nam bio ravan. Nego svak namrgođena ljut nervozan svak pognuo glavu niko nikog nevidi ti imaš ja nemam jesmo jad i bijeda. Bakice samo naprid i sretno vam bilo. Uživajte vi u Zagrebu a mi uz TV
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO