Završen 15. teniski GRUDEfest u organizaciji TK Grude FOTO

Datum objave: 02.10.2019   Broj čitanja: 2363
Prekrasnim vikend druženjem u Grudama završen je mjesec vrhunskog rekreativnog tenisa u organizaciji T.K. Grude i prijatelja.
Završen 15. teniski GRUDEfest u organizaciji TK Grude FOTO

 

Turnir je iz kalendara Hrvatske Unije Tenisača i prema novom pravilniku ove godine kategorija turnira je povećana u HUT TOUR SERIJU 1500.

 

Turnir je vodio tajnik HUT-a g. Srećko Dupor i kojem se ovim putem zahvaljujemo na izvrsno obavljenom poslu.

 

Ove godine na turniru je nastupilo 159 osoba, od toga 14 dama, koje su igrale ženske i mix-parove. Na njih možemo biti posebno ponosni zbog dolaska u naše Grude, kako bi igrale tenis i uljepšale nam zabavu.

 

U zabavnom dijelu bilo je mnogo toga. DJ Medak, Mišetić, T.S. Dukati i poseban dragi gost. Gost koji obožava doći u Hercegovinu, kojeg „poznaju i selo i grad“, jedan jedini naš Stjepan Jeršek-Štef koji nas je zabavljao svojim hitovima Šešer, Ej godine... u petak i subotu uživo, iako je istovremeno gledan i na HRT 2 u prijenosu Lijepom Našom iz Pleternice.

 

15. teniskiGRUDEfest bio je u znaku Slavonije i proglašenja Gruda „KUTKOM NAŠE SLAVONIJE“ u čast dragih dugogodišnjih gostiju iz cijele Slavonije, a naročito zbog onih koji su bili na prvom teniskomGRUDEfestu i od tada su redoviti gosti. Mićo Ignjatović iz Slavonskog Broda bio je sudionik 14 festivala, a više od 10 godina i kuha poseban specijalitet-junjeće repove. Kruno Taner iz Vinkovaca trinaestu godinu dolazi u Grude. Svih ovih godina i drugi Slavonci i Slavonke su dolazili, igrali tenis i zabavljali se. Ove godine i glavni kuhari bili su iz Slavonskog Broda i Požege.

 

Ovogodišnji KUM festivala je Thomas Pandžić iz Požege koji je u svom govoru pozdravio sve prisutne i zahvalio našem domaćinu za sve ono što je učinio da se gosti osjećaju kao da su u svojoj kući. Sve prisutne kratko su pozdravili i predsjednik bratskog kluba T.K. Đakovo, Mišo Mesić, predsjednik T.K. Brod, Igor Avramović, i donedavni predsjednik T.K. Vinkovci, Pero Šimić.

 

Uz riječi zahvale domaćinu svi su naglasili da su sretni što su ovdje i što godinama dolaze i da će sigurno dolaziti i ubuduće u Grude.

 

Kad god budem tužna pogledat ću video iz Gruda, i odmah ću biti bolje! To je napisala jedina „Princeza“ teniskogGRUDEfesta, Sonja Škarica iz Zadra. Sonja je bila sudionica prvog turnira u našoj organizaciji na kojem su igrale dame i od tada je naša redovna gošća.

 

KRALJ 15. teniskogGRUDEfesta je Toni Marković iz Kiseljaka, prvi je stigao na turnir, igrao, plesao, pjevao, zabavljao goste, uživao u svakom trenutku, uvjek budan, gledao Štefa u istom trenutku uživo i na televiziji. Svi su rekli: „baš je kralj“.

 

Gosti su nam došli: iz Slavonije cijele, Zagreba, Oroslavlja, Rijeke, Raba, Prijedora, Banja Luke, Kiseljaka, Tuzle, Bileće, Herceg Novog, Zadra, Splita, Bola, Dubrovnika, Imotskog, Ploča, Vrgorca.

 

Finalni rezultati po kategorijama:
Finala gospoda pojedinačno:
15. Grude Open, -35: Medak Boris(MO)-Mikulić Tomi(GR), 6/3, 6/4
1. Grude Open 60+: Dupor Srećko(ZG)-Ševerdija Dušan-Duje(Rab), 1/6, 6/4, 10/5

 

Finala parovi 15. teniskogGRUDEfesta:

 

Dame: Kosović Stela(H.N)/Knego Marlena(Du) - Kuzman Barbara(Du))/Richters Vanda (Du) 6/4, 2/6, 10/5

 

MIX:
Beusan Željana(Du)/Šimić Petar(Vk)- Knego Marlena(Du)/Senjanović Ivan(St) 7/5, 6/2

 

Gospoda -45:
Lešina Jure(Im)/Mikulić Tomi(Gr)-Čamber Ante(Po)/Musa Ante(Š.B), 6/0, 6/3

 

Gospoda 45+:
Kovačević Ilija(Zg)/Knezić Ivan(Or) - Savić Ivan(Zg)/Šimić Petar(Vk), 4/6, 6/2, 10/6

 

Ostale rezultate možete pogledati na: www.hut.hr/rezultatipopis.php?var=270

 

Najmlađi igrač 15. teniskog GRUDEfesta - Lešina Mijo, kojem je ovo bio prvi turnir, a na turniru su sudjelovali i njegov otac i djed, za uspomenu je dobio pehar na kojem piše: MOJ DIDA, MOJ ĆAĆA i JA.

 

15. teniskiGRUDEfest, igrao se je na više lokacija: U petak su se Mix parovi igrali u Grudama, u subotu se je igralo u Posušju, Ljubuškom, Privalju, Širokom Brijegu i Grudama. U nedjelju su u Grudama odigrani svi finalni susreti.

 

Hvala svima koji su na bilo koji način dali potporu, donaciju, ustupljene terene, poklone. Hvala kuharima Mići, Šofi, Darku, Nikici, Draganu i posebna zahvala našem Stjepanu Jeršeku-Štefu koji je odvojio tri dana da bi nas prijateljski zabavljao.

 

Svi oni doprinijeli su da se naši dragi gosti osjećaju ugodno na 15. teniskomGRUDEfestu.


Pogledajte FOTOGALERIJU

 

Pozdrav do 16. teniskogGRUDEfesta, vaš

 

Rafael Mikulić-Rafo
T.K.GRUDE

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • zeljko03.10.2019 23:17 sati
    Bravo Rafo ,iz godine u godinu sve bolja organizacija. Pozdrav od teniskog kluba TCVJ Vierjahreszeit Hamburg u kojem rade dva grudska trenera.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio