Supertalent: 'Rekli su mi da ću umrijeti, ali smrt nije najgore'

Datum objave: 29.09.2019   Broj čitanja: 1650
Dobrodošli u novu sezonu Supertalenta. Neka zabava krene, rekao je Frano Ridjan novo voditeljsko lice showa.
Supertalent: 'Rekli su mi da ću umrijeti, ali smrt nije najgore'

 

Emotivan nastup imala je Stella Scholaja, djevojka koja boluje od mišićne distrofije. Predstavila se autorskom pjesmom koju je posvetila jednoj dragoj osobi koju je izgubila. Nakon Stellinog nastupa cijela publika bila je na nogama.

 

- Rano su mi rekli da ću umrijeti, ali znam da mogu sve što vjerujem. Smrt nije najgore. Najgore je kada ti život postane težak - rekla je Stella.

 

- Tvoja pozitivna energija. Divna si - kada bi barem svako to imao u sebi - rekla je Maja koja se nije mogla suzdržati od suza.

 

- Mislim da je svatko od nas u jednom trenutku osjetio potrebu da se ispriča tebi i ljudima poput tebe koji nose tu jednu duhovnu snagu o kojoj mi ne možemo ni sanjati, jer smo razmaženi, jer nam je sve dano i sve nam se podrazumijeva i možda smo malo izgubili tu jednu vrstu borbenosti u sebi da izađemo s 19 godina i podijelimo jednu lijepu lekciju - rekla je Martina.

 

- Stella, ja nisam baš neki poznati emotivac i ohrabritelj emocija, no kada sam vidio tvoj osmjeh, tvoju zaraznu životnu energiju, čak ni ja nisam mogao odoljeti tome. Neću uopće komentirati tvoje pjevanje, samo ću ti reći da ćemo svi umrijeti, ali da je puno važnije na koji način živimo, a ti živiš puno više od drugih - rekao je Davor. Stella je nakon emotivnog nastupa dobila četiri 'da'.

 

- Ne sramim se svoje bolesti ni onoga što jesam. Ja i moja bolest to su dvije različite stvari. Trebalo mi je malo vremena da budem sretna s onim što jesam. To ne znači da nemam trenutke kad sam tužna, ali to je rad i borba. Isplati se boriti za sreću i da voliš samog sebe - zaključila je Stella.

 

S nikad viđenim talentom na ovim prostorima, u Supertalent je iz Škotske doputovao Stevie Starr te pred žirijem progutao nekoliko kovanica i potom ih izvratio nazad, potpuno suhe i po redoslijedu kojega je tražio žiri. Stevie je također žiri i publiku ostavio u čudu kada je progutao maleni balon, potom čavao i na kraju u trbuhu s tim istim čavlom probušio balon.

 

- Vi ste potpuno lud čovjek i jako sam sretna što Vas imamo - kazala je Maja, a ni Davor nije mogao sakriti svoju oduševljenost: 'Stevie, Vi apsolutno niste normalni i sviđa mi se to'.

 

Posljednji na pozornicu popeo se pjevač Marko Antolković koji je nastupio s pjesmom Andrea Bocellija - Con Te Partiro te svojim snažnim vokalom osigurao si zlatni gumb, odnosno direktan prolaz u polufinale, kojega je bez ikakve dileme stisnula Martina.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO