Žepče podržalo RTV Herceg Bosne! Hvala predsjedniku Jusufoviću

Datum objave: 26.09.2019   Broj čitanja: 1111
Općinsko vijeće Žepče danas je nakon višesatne rasprave usvojilo odluku o preuzimanju osnivačkih i vlasničkih prava i obveza nad društvom Radio-televizija Herceg-Bosne d.o.o. Mostar. Tako Općina Žepče od danas postaje suvlasnik RTV Herceg-Bosne s dva posto udjela.
Žepče podržalo RTV Herceg Bosne! Hvala predsjedniku Jusufoviću


Vijeće je sa 15 glasova “za" odlučilo da sredstva građana ove općine uplati na račun Televizije Herceg-Bosna. Radi se o iznosu od blizu 30.000 KM na godišnjoj razini.

 

Predsjednik Općinskog vijeća Muhamed Jusufović iz kurtoazije je napustio sjednicu, međutim kao predsjednik bio je upoznat sa svim činjenicama i jedan je od najprincipijelnijih lokalnih lidera u Federaciji BiH koji suosjeća s problemima hrvatskog naroda u BiH majoriziranog od strane Bošnjaka.

 

Ovo je poruka i RTV-u Herceg Bosne da jača svoju programsku shemu i ponudi snažan ljudski kadar kako bi to bila televizija koju će uz Hrvate svi podržati. S obzirom na povijest hrvatskih televizija u BiH moraju biti svjesni da ih u ovom trenutku ni Hrvati ne podržavaju, ali i da će se to dogoditi kad se pokaže kvaliteta televizije, odnosno ako se pokaže.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2006-2024
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO