Krenula nastava! GRUDE imaju više prvašića i u SREDNJOJ i u OSNOVNOJ

Datum objave: 09.09.2019   Broj čitanja: 2081
Gužve u prometu, više policajaca koji paze na sigurnost, velik broj djece i mladih u središtu Gruda jutros su nagovještavali da se u Grudama nešto veliko događa, a radi se o početku još jedne školske godine.
Krenula nastava! GRUDE imaju više prvašića i u SREDNJOJ i u OSNOVNOJ

 

Za razliku od lani, i brojčano je situacija puno bolja. U Srednju školu Antuna Branka Šimića u Grudama je, prema riječima ravnatelja Mladena Leke, alfe i omege ove škole i najdugovječnijeg ravnatelja u BiH, krenulo 657 učenika, a u prvi razred čak 167 učenika, što je za čak 44 učenika više nego lani.

 

Također, za Grude.com je potvrđen veći broj učenika i u Osnovnoj školi Ruđera Boškovića u Grudama gdje ih je jutros krenulo oko 820, dok je broj prvašića ove godine oko 100, što je za 22 više nego prošle godine.

 

Kako bi cijela školska godina prošla u najboljem redu, jutros je održana i sveta misa za učenike ove škole koju je predvodio fra Stanko Pavlović. Grudski župnik je poželio sve najbolje grudskim školarcima na njihovom putu, uz želju da s Božjom pomoći sve životne prepreke uspješno savladaju.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • p.p.10.09.2019 21:18 sati
    čestitke Leki najboljem ravnatelju koji je najzaslužniji
  • <310.09.2019 21:16 sati
    Bravo moje Grude <3
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2022
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-STUDIO