Ministrica Ružica Mikulić putem portala Grude.com čestitala početak nove školske godine

Datum objave: 06.09.2019   Broj čitanja: 2926
U ponedjeljak 9. rujna 2019. godine u svim školama Županije Zapadnohercegovačke počinje nova školska godina koja donosi nove obveze, nove odgovornosti, ali i nove uspjehe, prijatelje, radosti,..
Ministrica Ružica Mikulić putem portala Grude.com čestitala početak nove školske godine

 

Ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke Ružica Mikulić uputila jr tim povodom preko portala Grude.com čestitku učenicima i učiteljima koju prenosimo u cijelosti:

 

''Dragi zaposlenici, dragi učitelji svih osnovnih, srednjih i glazbenih škola ustrajte u svom pozivu. Ne zaboravimo da poučavanje mladih uz veliku odgovornost, pripreme pa čak i odricanja donosi i onu sjajniju stranu medalje, a to su brojni učenici, brojne generacije kojima smo pomogli naučiti pisati, čitati, računati, kojima smo pomogli da odrastu i postanu vrijedni i kvalitetni ljudi.

 

Dragi roditelji, znam da Vas muče različite brige i poteškoće i da ih početak školske godine donosi još više, ali vi ste najvažnija karika u odgoju i obrazovanju vašeg djeteta. Bez suradnje roditelja i škole nema sretnog i uspješnog školarca i upravo zato zajedničkim snagama krenimo u nove izazove.

 

Nadam se da smo nabavkom besplatnih udžbenika za učenike prvih pet razreda uspjeli otkloniti bar jednu vašu brigu. Znam da je to samo jedan korak, ali polako i sigurno, uz opremanje škola koju vaša djeca pohađaju, opremanje kabineta, športskih dvorana, knjižnica, sanitarnih čvorova, idemo prema boljemu i onome što vaša i naša djeca zaslužuju.

 

I na kraju pozdravljam one najvažnije. Obraćam se vama, dragi učenici. Sve što činite činite na radost i ponos vaših roditelja i samim tim i učitelja. Nova školska godina je još jedna avantura u nizu u kojoj vas očekuju nova znanja, stara i nova prijateljstva, novi događaji i stvaranje uspomena kojih ćete se sjećati s radošću cijelog života.

 

Posebno radosno dočekujemo naše male prvašiće koji prvi put sjedaju u školske klupe. Uživajte u svakom trenutku i upijajte radost i živost sa školskih hodnika.

 

Svima vama još jednom, a posebno učenicima želim sretan i uspješan tijek nove školske 2019./20. godine.'', stoji u čestitki Ministrice obrazovanja, znanosti, kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke Ružice Mikulić.


Grude.com
FOTO: Bljesak.info

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio