FOTO: Udruga dragovoljaca i veterana ŽZH dobila novo vodstvo

Datum objave: 03.09.2019   Broj čitanja: 2917
Miličević je kazao kako će u budućem radu voditi računa o reevidentiranju članstva i održavanju Sabora.
FOTO: Udruga dragovoljaca i veterana ŽZH dobila novo vodstvo

 

Na nedavno održanom redovitom izbornom saboru, Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, Zajednica podružnica u ŽZH dobila je novo vodstvo. Naime, nakon što je ovu udrugu u protekla dva mandata uspješno vodio Mario Tica, na saboru je izabran novi predsjednik iz posuške podružnice ove Udruge, Brigadir Jozo Miličević.

 

Zahvalivši Tici i dosadašnjem vodstvu na vrlo predanom i uspješnom radu, Miličević je kazao kako će u budućem radu voditi računa o reevidentiranju članstva i održavanju Sabora.

 

- Nadam se dobroj suradnji sa našom vlasti i ministrom Begićem kojem dajemo punu podršku dok god se kao do sada, bude borio za branitelje. Sjetimo se hrvatskih Generala koji se nalaze u tamnicama širom Europe i dajmo im potporu da izdrže, jer sloboda je skupa. Nadam se da ćemo dobro raditi, biti najbolja udruga u ZHŽ i nadam se da ćemo na idućem Saboru biti cjelokupna Županija, kazao je novi predsjednik.

 

Na ovom saboru kao gosti nazočili su Predsjednik Vlade ŽZH, Zdenko Ćosić, Predsjednik Skupštine ŽZH, Ivan Jelčić, predstavnici 1. Pješačke (Gardijske) Pukovnije OS BiH, načelnik Ljubo Grizelj, te mnogi grudski gospodarstvenici kojima su na kraju u znak zahvalnosti za pomoć u radu udruge dodjeljene zahvalnice.

 

 

 

Grude.com
FOTO: Flash Grude

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio